Себек
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444008У
ISBN: 978-617-522-067-2
Вага: 0.446
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Фантастика й фентезі, Пригодницький роман
Обкладинка: Тверда
Переклад: Олена Якименко
Код виробника: ФБ1332054У
ISBN: 978-617-522-097-9
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Історичний роман, Пригодницький роман
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Колоніальний Єгипет — місце для чудес і пригод. Він манить шукачів скарбів і різного штибу авантюристів. Колишнього військового британської армії капітана Ґріффіта втягують у таємничу експедицію, очолювану багатим баронетом і ексцентричною леді, яка знається на зброї і не зважає на вікторіанську етику. Боротися ця компанія буде не тільки з вибагливою єгипетською погодою, а і з невідомими могутніми супротивниками. Під час небезпечної подорожі з’ясується, що скарб, до якого прямує експедиція,— це не золото чи коштовності, а влада над світом. Ключ до цієї влади прихований у давньому храмі, а путь знають лише Втрачені — особлива раса, що навчилась непомітно співіснувати поряд з людьми. Міфологія, пригоди, справжня дружба, змови, засідки і бої — у такій яскравій обгортці автор подає історію, що змушує задуматися про сенс життя і людські цінності.

Читати повністю
Юрій Грузін
Юрій Грузін
(16.08.1975) Народився в Києві в родині письменників. У 1992 році вступив на філологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2000 році закінчив аспірантуру та захистив кандидатську дисертацію про демонічних героїв у сучасній прозі. Подорожував країнами Європи, побував в Америці та Африці. Працював журналістом у різних періодичних виданнями. Автор науково-популярних видань та художніх книг для дітей: "Країна Літа", "Дива Техніки", "Золота гора, Карамелева країна" та ін., адаптованих перекладів класичних творів для дітей та юнацтва "Розвідники фараона", "Два Талісмани", "Дивовижні пригоди на островах". Amazon.com також опублікував електронну версію його роману у жанрі фентезі "Хмарні вітрильники". Наразі працює в галузі інтернет-журналістики та пише фантастичні історії. Захоплюється середньовічним історичним фехтуванням, учасник та призер українських лицарських турнірів та чемпіонатів. Постійно мешкає у Києві.
Читати повністю
Себек
Себек
Себек
Себек
Себек
Себек
Себек
Себек
Себек
User Ольга
28.11.2023
Чудовий роман. Не сподівалася отримати від книги абсолютно нічого, а отримала абсолютну читацьку насолоду. Читайте, не пожалкуєте. Напружений пригодницький роман, авантюрно-містичний і, разом з тим не занудно пізнавальний. Дія відбувається в Єгипті й Судані в кінці 19 сторіччя, і ми волею та майстерністю автора ніби самі опиняємося у складі експедиції, яка вирушає на пошуки неймовірного скарбу по річці Ніл. Нечасто українські автори балують нас, читачів якісним і цікавим пригодницьким романом. Чекатиму на наступну книгу від Юрія Грузіна
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер