Смерть на Cході

Смерть на Cході

1 відгук

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ677092У
ISBN: 978-617-09-7895-0
Вага: 0.465
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Історичний роман
Обкладинка: Тверда
Переклад: Світлана Орлова

Украй змучений капітан поліції Сем Віндгем вирушає до ашраму в індійській провінції Ассам, щоб нарешті подолати опійну залежність і, можливо, відкрити нову сторінку свого життя. Але жахлива тінь із минулого, що промайнула в натовпі, дає поштовх його новому розслідуванню. Убивця уникнув покарання чимало років тому, та чи вийде це в нього зараз — у 1922-му? Вірний сержант Банерджі з’явиться саме вчасно, щоб допомогти остаточно розплутати справу, розв’язка якої напевно вразила б саму Агату Крісті.

Читати повністю
Абір Мухерджі
Абір Мухерджі
(05.01.1974) Абір Мухерджі народився й виріс на заході Шотландії у родині іммігрантів з Індії. Коли йому було п'ятнадцять, найкращий друг умовив його прочитати роман Мартіна Круза Сміта "Парк Горького", і відтоді хлопець став найзавзятішим фанатом детективів. "Людина, що підводиться" — його дебютний роман, до написання якого його надихнуло бажання більше дізнатися про критичний період англо-індійської історії, який зараз є майже забутим. Твір виграв письменницький конкурс, проведений сумісно видавництвом "Гарвіл Секер" і агенцією "Дейлі Телеграф", і став першою книгою серії романів про капітана Сема Віндгема і Не Здавайся Банерджі. Роман відзначений премією Асоціації детективних письменників "Історичний кинджал" і увійшов до короткого списку номінантів на престижну премію "Найкращий детективний роман року “Текстонс Олд Пек’юліер”". Абір Мухерджі мешкає в Лондоні з дружиною і двома синами.
Читати повністю
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
Смерть на Cході
User Ганна
08.05.2024
Четверта книга з циклу. Як і обіцяв нам головний герой - британський поліцейський в Індії, він вирішив позбутися своєї пагубної звички (опіум), доки вона не позбулася його. Мужик сказав - мужик виконав) І треба ж такому статися, що у цій ретритній подорожі він зустрічається з привидами минулого - свідками та учасниками вбивств початку 20 століття, коли капітан Віндґем був ще юним поліцейським Лондона. Тоді не вдалося поставити крапку в розслідуванні. А зараз? Чи ці зустрічі спричинять нові смерті? Тим більше, що до цього містечка навіть птахи прилітають, щоб закінчити життя самогубством. Символізм? Чи просто незбагненні таємниці природи? І залишається ще ж питання, чи дає життя другий шанс? Бо індуїзм другого шансу не дає. "Це вам не англіканська церква, Віндґеме, з її любов'ю до прощення. Це практичний, реалістичний індуїзм. Раз ускочиш у халепу - тобі допоможуть. Схибиш ще раз - розбирайся сам." Рекомендую поціновувачам таємниць і прихильникам справедливості. А я чекатиму на продовження.
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер