Дим і попіл
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ677091У
ISBN: 978-617-09-7639-0
Вага: 0.42
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Історичний роман
Обкладинка: Тверда
Переклад: Світлана Орлова
Код виробника: ФБ1056190У
ISBN: 978-617-09-8602-3
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Переклад: Світлана Орлова
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Ще ніколи раніше капітан поліції Віндгем не вплутувався в настільки неприємну історію. Ще ніколи раніше його кар’єра не висіла на такій тонкій волосинці. А все чому? Тому що опій — це не на доб­ре. Щоб усвідомити це по-справжньому, капітану доведеться чимало постаратися. Саме йому і сержанту Банерджі доручать розслідування двох загадкових убивств та убезпечення візиту принца Уельського, який вирішив зустріти Різдво 1921 року в Калькутті. Звісно, ці двоє з усім упораються, адже на них чекають нові неймовірні пригоди…

Читати повністю
Абір Мухерджі
Абір Мухерджі
(05.01.1974) Абір Мухерджі народився й виріс на заході Шотландії у родині іммігрантів з Індії. Коли йому було п'ятнадцять, найкращий друг умовив його прочитати роман Мартіна Круза Сміта "Парк Горького", і відтоді хлопець став найзавзятішим фанатом детективів. "Людина, що підводиться" — його дебютний роман, до написання якого його надихнуло бажання більше дізнатися про критичний період англо-індійської історії, який зараз є майже забутим. Твір виграв письменницький конкурс, проведений сумісно видавництвом "Гарвіл Секер" і агенцією "Дейлі Телеграф", і став першою книгою серії романів про капітана Сема Віндгема і Не Здавайся Банерджі. Роман відзначений премією Асоціації детективних письменників "Історичний кинджал" і увійшов до короткого списку номінантів на престижну премію "Найкращий детективний роман року “Текстонс Олд Пек’юліер”". Абір Мухерджі мешкає в Лондоні з дружиною і двома синами.
Читати повністю
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
Дим і попіл
User Ганна
04.05.2024
Третя книга в циклі і знову сподобалася. Я навіть купила їх у папері, бо хочеться дізнатися, чи позбудеться головний герой своєї пагубної звички) Знову Калькутта. Наш герой вліз у чергову історію - в опійному притоні знайшов понівечений труп чоловіка. Але на цьому історія не завершується, трупів стане більше. А розслідування буде проводиться під тиском не лише військової контррозвідки, але й візиту принца та спротиву індійців. "1921  рік видався дуже урожайним на трупи в одностроях. В Італії набирали сили чорносорочечники Муссоліні, їхні брати в коричневих сорочках в Німеччині також завдавали чимало клопоту. Наші доморощені волонтери Конгресу могли скільки завгодно сповідувати ненасильство, але я не довіряю жодній цивільній організації, яка відчувала потребу вбирати своїх членів у квазі-військові однострої - бойскаутів це також стосується." Про вчення Ґанді спротиву ненасиллям я читала і раніше, але однаково було цікаво. Додайте сюди ще моральні тортури поліцейського-індійця, який вийшов з оточення індійських високопосадовців, то отримаєте чудовий букет різних сюжетних ліній, приправлене східним містицизмом І, звичайно, кохання також не було пропущене. Тому щиро рекомендую поціновувачам класичних детективів.
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер