Шалено багаті азійці
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ677079У
ISBN: 978-617-09-6254-6
Вага: 0.528
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Мелодрама
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ольга Татаренко
Код виробника: ФБ1056133У
ISBN:   9786170962577
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Мелодрама
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Рейчел Чу — американка китайського походження, професорка економіки в Нью-Йоркському університеті. Її хлопець Нік — професор історії в цьому ж університеті, а сам із Сингапуру. Вони кохають одне одного, і Нік пропонує Рейчел разом провести літню відпустку на його батьківщині. Ще й привід чудовий — весілля найкращого друга. Рейчел погоджується, навіть не підозрюючи, що на неї чекає. Виявляється, Нікова родина дуже, ні, шалено багата. Дівчина потрапляє в закриту спільноту, де статки обчислюються мільярдами, а коло спілкування становлять найвпливовіші особи Азії. Ці люди не люблять пускати у своє життя незнайомців, непокоячись за родинні гроші та репутацію. І можуть перетворити життя чужинця на пекло. Чи готова до такого Рейчел і чи вистачить їй сил протистояти шаленим родичам Ніка?

Читати повністю
Кевін Кван
Кевін Кван
(1973) Кевін Кван народився і виріс у Сінгапурі. Наразі він мешкає в Мангеттені. "Шалено багаті азійці" — його перший роман.
Читати повністю
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
Шалено багаті азійці
User Олена
07.05.2024
У книзі розповідається історія Рейчел Чу, молодої американської жінки азійського походження, яка випадково відкриває, що її бойфренд Нік Янг насправді є одним з найбагатших та найвпливовіших людей у Сінгапурі. Подорожуючи з Ніком до його батьківського міста на весілля його найкращого друга, Рейчел стикається зі складними взаєминами та соціальними нормами в елітному суспільстві. Книга досліджує теми кохання, родини, статусу та ідентичності в захоплюючому й гострому контексті. Поза основною сюжетною лінією, "Шалено багаті азійці" також демонструють різноманіття сімейних відносин, відмінностей у культурних уявленнях та різних підходів до життя серед різних шарів азійського суспільства.
User superadmin
03.02.2021
Відгук від summer_is_lily ⠀ Вони купують собі діамантові прикраси за 350 тис. доларів. Мають у власному користуванні острови та літаки. Володіють багатомільярдними фінансовими компаніями й не одягають один і той самий предмет гардеробу двічі. ⠀ Ось воно, лакшері життя сінгапурських азіатів, для котрих гроші і впізнаваність у вищих колах — основа основ. Тепер додайте до цього переліку інтриги, плітки, перемивання кісток. Бомба сповільненої дії, яка рано чи пізно вибухне. І хтозна, яким буде радіус ураження… ⠀ Із кількома такими родинними гілками Янгів, Леонгів, Сунів, котрі, здається, поважають тільки гроші, й знайомить нас Кевін Кван у своєму романі. На перший погляд, сюжет у «Шалено багатих азійців» — гламурний, дівочий, банальний і дешевий, бо основна лінія полягає в знайомстві американки китайського походження Рейчел Чу із родиною багатого (приставку «шалено» треба?)) Ніколаса Янга. Якби не один момент. ⠀ Обожнюю книги за те, що часто вони відкривають для нас інший світ, в прямому і переносному значеннях. Перед нами Сінгапур постає країною, яка може прихистити материкових китайців й покоління відомих династій; може вражати нетипових форм висотками і колоритними садами; дивувати інноваціями і надшвидкісним розвитком бізнесу. Звучить дорого, шикарно, екстравагантно. А ще тут цінують культуру та традиції, і про це надзвичайно цікаво читати.
User superadmin
22.01.2021
Відгук від wanderlust_reading Абсолютно нічого не очікувала від цієї книжки, а отримала таку насолоду! ☺️ ⠀ Після двох років стосунків 27-річна Рейчел радіє, коли її хлопець Нік, якому 32, запрошує її на літо до своєї родини в Сінгапур. Приводом стає весілля одного з кращих друзів Ніка, де він буде свідком - а заразом відбудеться, нарешті, знайомство Рейчел з його рідними. ⠀ Це буде та ще поїздочка! Рейчел, професорка економіки, що працює в Нью-Йоркському університеті, твердо стоїть на ногах, впевнена в собі і доволі прагматична при долі романтизму (до речі, чудові риси, як на мене, обрано для головної героїні). Вона не носить рожевих окулярів, але потрапляє в пастку… ⠀ В Сінгапурі живуть дуже багаті люди. Вони скуповують та перепродають землю та нерухомість; вони будують готелі; біржа - їхнє друге «я». ⠀ Але цим дуже багатим людям інколи навіть невтямки, що десь у Сінгапурі є інші. ШАЛЕНО багаті люди. Ті, кому навіть не потрібно показуватись на очі іншим; ті, хто живе за якимись абсолютно неземними правилами побуту; це просто інша планета. Їхні домівки не позначено на картах, а всі навколо думають, приміром, що там - заповідник. Ну, він там є… але там є й палац, трішечки далі. ⠀ Таких людей небагато.Зазвичай вони пов’язані між собою рідством - дають знати своє шлюби за вигодою, між своїми. ⠀ Тут всі пов’язані; тут всі знають, що допустимо в їхньому світі, а що ні. Приватні літаки, діаманти, султан Брунею в гостях - це ок. Дівчина-китаянка простого походження для нащадка однієї з таких родин? Я вас прошу! ⠀ Тож Рейчел летить туди, ще не знаючи, до чого призведе поїздка, які сили буде піднято і які історії розкопано, аби розлучити її з Ніком. ⠀ Як все це відбуватиметься і чим закінчиться - читайте. Відпочинете з цією книжкою чудово! Можливо, правда, вас захитає від блиску та шику… але мені то було приємно, таке занурення у світ непристойно багатих, таке шаленство та безсоромні витрати. ⠀ Дізналась під час читання, що це трилогія! Дуже хочу читати далі, Кван стилем оповіді та подіями захопив 🤗 ⠀ Характери героїв не розкрито повною мірою, тут більше опису багатств 😅, але спишу це на жанр - втім, цей роман приємно вирізняється серед представників течії, як на мене. Хай і вам сподобається 🙌🏻
Показати ще
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер