#ЩоЧитатиВихідними. Шалено, щиро

#ЩоЧитатиВихідними. Шалено, щиро

Цієї п’ятниці наші книжкові рекомендації будуть просто шаленими. Шалено цікавими і захоплюючими, а ще шалено щирими. Повірте, вам дуже сподобається. 

Дебютний роман Кевіна Квана «Шалено багаті азійці» відкриває двері у світ великих грошей на фоні колоритної Азії.
Головні герої, Нік і Рейчел, походять із китайських родин, але зустрілися в Америці. Рейчел емігрувала сюди ще у дитинстві, а Нік залишився після навчання. Вони колеги — обоє викладають у Нью-Йоркському університеті. Закохана пара живе разом вже два роки і планує чергову відпустку, коли Ніку приходить запрошення на весілля кузена в Сінгапурі. Нік пропонує Рейчел поїхати з ним, щоб познайомитися із його родиною. Дівчина погоджується, навіть не здогадуючись, що родина Ніка — одна з найбагатших у Сінгапурі. Рейчел потрапляє в закриту спільноту, де статки обчислюються мільярдами, а коло спілкування становлять найвпливовіші особи Азії. Ці люди не люблять пускати у своє життя незнайомців, непокоячись за родинні гроші та репутацію. І можуть перетворити життя чужинця на пекло. Чи готова до такого Рейчел і чи вистачить їй сил протистояти шаленим родичам Ніка? 

В романі крім основної історії захоплюють деталі про побут азійських багатіїв, опис екзотичних страв та звичаї сінгапурців. А ще буде цікаво прочитати про диковинні квіти, оранжереї та рідкісні рослини.

Автор проводить своїх героїв через кілька випробувань, таємниць та пригод, тож нудно вам точно не буде.

«Шалено, глибоко» — це книга, яка відкриває перед нами світ Алана Рікмана — одного з найулюбленіших акторів нашого часу. Від проривної ролі негідника Ганса Грубера у «Міцному горішку» до професора Северуса Снейпа у фільмах про Гаррі Поттера, Алан Рікман закріпив за собою славу актора світового класу. Не можна не згадати про його видатні, багатогранні ролі у таких роботах як «Робін Гуд: Принц злодіїв», «У пошуках галактики», «Реальна любов», «Сніговий пиріг». Почуття власної гідності, дзвінкий голос і дотепність, яку Рікман привніс у кожну роль, продовжують зачаровувати глядачів і сьогодні.

Алана Рікман був не тільки зіркою екрану, але й режисером, чоловіком, другом, мандрівником. Його сприймали як пихатого аристократа — а він з юності був відданий лейбористським ідеалам і скептично ставився до умовностей британського роялізму. Його вважали актором, перед чиєю харизмою не встоїть жодна жінка, — а він пів століття був непохитно вірний Рімі Гортон. Щоденники Рікмана, які актор вів протягом 23 років, дають унікальну можливість побачити його публічне та приватне життя, його думки та почуття, його талант та харизму. Читати їх — це як бути запрошеним за лаштунки життя актора, стати його близьким другом там, де не кожен день — свято, але кожен — життя.

 

На цій трохи меланхолійній ноті ми закінчуємо список книжкових порад на цей тиждень. Затишних вам свят! І не забудьте взяти участь у розіграші 24 новинок «Фабули» 2024 року!

Товари з цієї статті
Акція
Шалено багаті азійці Кевін Кван
Паперова
312,00 грн
390,00 грн
Електронна
200,00 грн
250,00 грн
Додати у кошик