Новинка
Я покажу тобі Ріо

Я покажу тобі Ріо

1 відгук

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444028У
ISBN: 978-617-522-279-9
Вага: 0.28
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Обкладинка: Тверда

Він — один із найпопулярніших блогерів, що вигадав собі ідеальне життя, і так герой його дописів став тим, ким він сам хотів бути: відчайдушним і талановитим шукачем пригод, чиї дні сповнені запаморочливих злетів та падінь, романів на одну ніч і захопливих вражень. У нього закохуються, з ним прагнуть спілкуватися, на його публікації щодня чекають, навіть не підозрюючи, що по той бік екрана — незграбний і невпевнений у собі мрійник, який зачинився у чотирьох стінах і роками боїться зустрітися з реальністю. Якось із вікна своєї квартири він побачив дівчину з пшеничним волоссям, що мешкає у його дворі,— і відтоді для нього почалася нова історія. Та її фінал залежатиме від того, чи відважиться він урешті — хоч на короткий час — прожити власне, а не чуже життя. 

 

Крістіна Нгуєн
Крістіна Нгуєн

Крістіна Нгуєн — українська художниця-імпресіоністка, письменниця та підприємиця. Вона є авторкою серії філософських дитячих книг «Історії про Пандімуна», де малюк-панда проходить шлях пошуку свого місця у світі. Крістіна також заснувала два інноваційні стартапи: перший в Україні сервіс оренди дизайнерських суконь та дитяче видавництво, яке створює книги, що оживають за допомогою технології доповненої реальності (VR).

User Олена
09.10.2024
Дякую автору! Прочитала, але з роману ще не вийшла) Це Чудо! Книга реально відображає життя і наглядно показує, як формується і проходить свої уроки духовний світ Людини.
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер