Акція
Новинка
Я тут

Серія:

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1331032У
ISBN: 978-617-522-173-0
Вага: 0.31
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Драма
Обкладинка: Тверда
Переклад: Віктор Мотрук
Код виробника: ФБ1332099У
ISBN: 978-617-522-174-7
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Мелодрама
Формати файлiв:
epub
mobi
fb2

Роман Клелі Авіт — це сучасна версія «Сплячої красуні»: про кохання та надію. Ельза, гляціолог й альпіністка, після нещасного випадку в горах уже п’ять місяців перебуває в комі. Перед її сім’єю та лікарями постає питання про відключення жінки від систем життєзабезпечення… Тібо опиняється в тій самій лікарні і випадково потрап­ляє в палату Ельзи. Йому важко повірити, що вона не просто спить, і поступово в нього виникає переконання, що вона чує і розуміє кожне його слово. Тібо починає регулярно відвіду­вати хвору, і для Ельзи його візити стають ковтком свіжого повітря, надією на порятунок…

Так починає розгортатись історія кохання, що здатне врятувати обох головних героїв.

Клелі Авіт
Клелі Авіт

(13.11.1986) Клелі Авіт — французька письменниця. Виросла в містечку Пон-Саломон у французькому регіоні Овернь. Вивчала природничі науки, пізніше викладала фізику та хімію в середніх школах Ніцци. Першою вдалою письменницькою спробою Клелі Авіт став роман «Я тут» (2015), що отримав престижну премію «New Talent Prize» і був перекладений 26 мовами світу. Перу письменниці також належить квадрологія «Вісники вітрів» і роман «Досвід дощу» (2019), присвячений темі аутизму.

Серед її захоплень — вивчення та викладання основ сучасного танцю.

 

Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
User Анастасія
10.09.2024
От уявіть страшну річ, мабуть, одну з найстрашніших речей у світі. Ви в комі. Все відчуваєте, все чуєте і розумієте, але непідвладні своєму тілу, тому ніяк не можете подати знаку, що «гей, я жива, я виберусь з цього». Ельза вже 6-й місяць в комі. Лікарі наполегливо рекомендують батькам відімкнути її від приладів життєзабезпечення, але одного дня, волею випадку в її палаті зʼявляється чоловік - Тібо❤️ Він починає спілкуватись з нею як з живою і вірить в її одужання більше, ніж будь-хто інший. І наша героїня в нього закохується, ось так, по відчуттях. Проте чи достатньо буде розмов, підтримки, щирої любові, аби людина, що пережила сходження снігової лавини, нарешті прокинулась з глибокого сну? Хоч книга вийшла ще весною, зараз бачу на неї багато відгуків і що я вам скажу… Вона прекрасна! Авторка напевне спеціалізується на темі таких пацієнтів, бо те, як вона описує емоції людини в комі – вартує великої поваги! Ельза буквально змушувала себе прокинутись💔 Ця книга, як помах теплого літнього вітру з прохолодою - комфортна і життєствердна ❤️ Тут не буде драми на 10050 сторінок, але всі герої живі, зі своїми плюсами і мінусами🫶🏻 Вона дуже спокійна: не очікуйте якихось раптових сюжетних поворотів, а просто дайте собі насолодитися текстом 🖊️ Можливо комусь вона здасться нудною чи прісною, але мені всього достатньо! Єдине – хотілось би епілог, хоча кожен вигадає його для себе 😉 Я задоволена на всі 100%! Французьких авторів в моїй бібліотеці ще по-моєму немає😌
User Альона
12.05.2024
Я дуже люблю милі романтичні історії і ця книга не стала винятком. Хоча її не можна назвати романтичною в класичному розумінні цього слова, бо все що відчувають герої один до одного відбувається лише в їх думках. Іноді це було навіть дивно, але авторка так вміло передала внутрішній світ Тібо й Ельзи, що загалом все було гармонійно. В книзі використовується мій улюблений прийом, коли оповідь йде від обох головних героїв. Так загальна картина стає більш повною і вчинки кожного зрозумілішими. Цікавості додає те що Ельза знаходиться в комі і все що вона може робити це лише думати й чути. Дівчина в пастці свого тіла і лише знайомство з Тібо спонукає її почати внутрішню боротьбу у своїй свідомості. Як це не мати змоги показати рідним і лікарям, що ти ще жива і чути від них, що прийшов час відключати апаратуру? Тібо - зранений молодий чоловік, який понад усе мріє про сім'ю і дітей, яких до речі він дуже любить. Він вимогливий, як до себе, так і до інших. Саме тому хлопець так важко переживає біду брата і відчуває свою безпорадність. Авторка дуже влучно змогла передати внутрішню боротьбу героїв, їх емоції, хвилювання та міркування.
User Євгенія
27.03.2024
Прочитала за 1 раз. Книжка цікава, але видно, що дебютна робота авторки, бо деякі лінії були обірвані. Книга має відкритий фінал, і хоч зазвичай я таке не люблю, але тут це прописали добре. Персонажі цікаві, хоча багато з них не прописані повністю, але головні герої дуже файні. Загалом, книжка 4,2/5. Саме видання круте. Красива обкладинка, закладинка, хороший папір. Якщо вам хочеться почитати щось легке, з вайбом хороших, але життєвих казок, то дуже раджу цю книжку.
Публікації на тему
Драматичний ТОП-5
10.04.2024
Що читати
Драматичний ТОП-5
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер