Новинка
Я тут
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1331032У
ISBN: 978-617-522-173-0
Вага: 0.31
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Драма
Обкладинка: Тверда
Переклад: Віктор Мотрук
Код виробника: ФБ1332099У
ISBN: 978-617-522-174-7
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Мелодрама
Формати файлiв:
epub
mobi
fb2

Роман Клелі Авіт — це сучасна версія «Сплячої красуні»: про кохання та надію. Ельза, гляціолог й альпіністка, після нещасного випадку в горах уже п’ять місяців перебуває в комі. Перед її сім’єю та лікарями постає питання про відключення жінки від систем життєзабезпечення… Тібо опиняється в тій самій лікарні і випадково потрап­ляє в палату Ельзи. Йому важко повірити, що вона не просто спить, і поступово в нього виникає переконання, що вона чує і розуміє кожне його слово. Тібо починає регулярно відвіду­вати хвору, і для Ельзи його візити стають ковтком свіжого повітря, надією на порятунок…

Так починає розгортатись історія кохання, що здатне врятувати обох головних героїв.

Читати повністю
Клелі Авіт
Клелі Авіт

(13.11.1986) Клелі Авіт — французька письменниця. Виросла в містечку Пон-Саломон у французькому регіоні Овернь. Вивчала природничі науки, пізніше викладала фізику та хімію в середніх школах Ніцци. Першою вдалою письменницькою спробою Клелі Авіт став роман «Я тут» (2015), що отримав престижну премію «New Talent Prize» і був перекладений 26 мовами світу. Перу письменниці також належить квадрологія «Вісники вітрів» і роман «Досвід дощу» (2019), присвячений темі аутизму.

Серед її захоплень — вивчення та викладання основ сучасного танцю.

 

Читати повністю
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
Я тут
User Альона
12.05.2024
Я дуже люблю милі романтичні історії і ця книга не стала винятком. Хоча її не можна назвати романтичною в класичному розумінні цього слова, бо все що відчувають герої один до одного відбувається лише в їх думках. Іноді це було навіть дивно, але авторка так вміло передала внутрішній світ Тібо й Ельзи, що загалом все було гармонійно. В книзі використовується мій улюблений прийом, коли оповідь йде від обох головних героїв. Так загальна картина стає більш повною і вчинки кожного зрозумілішими. Цікавості додає те що Ельза знаходиться в комі і все що вона може робити це лише думати й чути. Дівчина в пастці свого тіла і лише знайомство з Тібо спонукає її почати внутрішню боротьбу у своїй свідомості. Як це не мати змоги показати рідним і лікарям, що ти ще жива і чути від них, що прийшов час відключати апаратуру? Тібо - зранений молодий чоловік, який понад усе мріє про сім'ю і дітей, яких до речі він дуже любить. Він вимогливий, як до себе, так і до інших. Саме тому хлопець так важко переживає біду брата і відчуває свою безпорадність. Авторка дуже влучно змогла передати внутрішню боротьбу героїв, їх емоції, хвилювання та міркування.
User Євгенія
27.03.2024
Прочитала за 1 раз. Книжка цікава, але видно, що дебютна робота авторки, бо деякі лінії були обірвані. Книга має відкритий фінал, і хоч зазвичай я таке не люблю, але тут це прописали добре. Персонажі цікаві, хоча багато з них не прописані повністю, але головні герої дуже файні. Загалом, книжка 4,2/5. Саме видання круте. Красива обкладинка, закладинка, хороший папір. Якщо вам хочеться почитати щось легке, з вайбом хороших, але життєвих казок, то дуже раджу цю книжку.
Публікації на тему
Драматичний ТОП-5
10.04.2024
Що читати
Драматичний ТОП-5
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер