Акція
Мертві стукають

Мертві стукають

1 відгук

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444016У
ISBN: 978-617-522-136-5
Вага: 0.403
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Драма
Обкладинка: Тверда
Код виробника: ФБ1332091У
ISBN: 978-617-522-159-4
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Гіркий і пронизливий, людяний і водночас емоційно напружений роман Вікторії Дудик не залишить байдужим жодного читача. Захід і Схід країни, їхній містичний зв’язок, сімейна драма,— і в центрі цього виру подій постать простої бойківчанки із села Ялинкувате, чий незламний характер визначає долі всіх без виключення героїв книжки.

Є таємниця у кожному жіночому житті — і торкнутися її до­зволено далеко не всім.

Вікторія Дудик
Вікторія Дудик

(06.07.1997) Вікторія Дудик — прозаїк, перекладачка, філологиня, учителька англійської мови. Народилася в селі Верин Миколаївського району Львівської області. Освіту здобула на філологічному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка (2018). У творчому доробку Вікторії — переклади збірок новел Френсіса Скотта Фіцджеральда «Остання красуня Півдня» (2019), «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» (2019), «До зірок» (2020), «Гітара, кості, кастет» (2021).

 

Роман «Мертві стукають» — перша прозова книга письменниці. 

Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
Мертві стукають
User Солоненко Вікторія
28.09.2024
Було цікаво прочитати щось для себе нове і незвичне. Книга про українське життя дівчини, а потім жінки, яка переживає не найкращі часи, доля до якої не лагідна, випробування важкі, але жінка залишається вірною своїй любові до домівки в якій зросла, до діток, яких їй подарувала доля, до роботи, хоч яка б вона була нелегка, до матері. Мені було цікаво прочитати про звичаї Карпатських людей, які проживали в с. Ялинкувате, про їхній цікавий, колоритний діалект (говір), про звичаї й забобони, про життя і цінності. Потім коли одружилася Маруся з хлопцем Миколою з с. Любимівка і переїхала до нього було цікаво порівняти, як же відрізнялося життя і звичаї від її рідної домівки. Хотілось порадіти за Марусю, але на жаль її подальше життя було тернистим і сповненим болю, випробуваннями і зневірою у чоловіків, кохання і щастя. Багато чого мною сприймалося з сумом, болем і співчуттям Марусі, але й в дечому я її зовсім не розуміла… Не могла сприйняти те, що жінка неодноразово прощала свого чоловіка, який пив, бив її й намагався вбити (часто погрожуючи їй і двом дочкам ножем). І коли ж нарешті Маруся пішла від нього, я щиро пораділа за неї, за правильний вибір, який вона зробила заради себе і донечок. Книга неординарна, колоритно цікава, життєва, емоційно важка, але однозначно варта уваги, адже наші українські письменники повинні бути прочитаними і завойовувати прихильність своєю творчістю у справжніх українців. Читайте українське, підтримуйте наших авторів і видавництва, адже вони найкращі😊🤗🧡📚
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер