Новинка
Він

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1331014У
ISBN: 978-617-522-188-4
Вага: 0.455
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Трилер
Обкладинка: Тверда
Переклад: Анастасія Копівська

Цей захопливий трилер є новим спінофом популярної серії Гарлана Кобена про Майрона Болітара. Головному герою — багатому й харизматичному Віндзору Горну Локвуду ІІІ доведеться знайти зв’язок між кількома, здавалося б, непов’язаними злочинами: нещодавнім убивством відлюдника в пентхаусі одного з найпрестижніших будинків Верхнього Вест-Сайду, терористичним актом, який стався сорок п’ять років тому, крадіжкою картин Вермера й Пікассо, які належали Локвудам, убивством рідного дядька та викраденням кузини.

Читати повністю
Гарлан Кобен
Гарлан Кобен

(04.01.1962) Гарлан Кобен — американський письменник у жанрі детектива та трилера. Сюжет його романів часто містить нерозв'язані та неправильно інтерпретовані події минулого, вбивства, нещасні випадки та численні несподівані повороти. Лауреат престижних детективних нагород — премій «Едгара По», «Шамус», «Баррі» та «Ентоні».

Насамперед відомий як автор книжкової серії про Майрона Болітара, спортивного агента, якому також доводиться брати на себе роль детектива. Ба більше, Кобен також створив телесеріал у жанрі кримінальної драми під назвою «П'ятеро».

Читати повністю
Він
Він
Він
Він
Він
Він
Він
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Улюблені автори. ТОП-5
24.04.2024
Що читати
Улюблені автори. ТОП-5
Разом дешевше
Новинка
Новинка
Ціна комплекту
Паперова
592,00 грн
740,00 грн
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер