Потужні презентації

Потужні презентації

0 відгуків

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1467006У
ISBN: 978-617-522-132-7
Вага: 0.445
Розміри, мм: 165х235
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Бізнес
Обкладинка: Тверда
Переклад: Олег Буйвол

Чи може одна чудова презентація зробити вас багатим? Чи здатна вона запустити, підживити та розбудувати цілу компанію? Або надати звичайному бізнесу надзвичайну перевагу? І якщо так, то як навчитися створювати та проводити такі потужні презентації для будь-яких цілей — стільки, скільки вам потрібно, і так часто, як це необхідно?

Відповіді на ці та інші нагальні запитання нададуть справжні професіонали у створенні та використанні ефективних презентацій — люди, які досягли успіху завдяки вмінню виступати перед різноманітними аудиторіями.

Книжка буде корисною для всіх, хто прагне опанувати майстерність переконливо доносити власні думки.

Читати повністю
Ден Кеннеді
Ден Кеннеді

(22.12.1954) Ден Кеннеді - американський провокаційний спікер, бізнес-консультант, мультимільйонер, автор 20 книжок по бізнесу. Як серійний підприємець Ден Кеннеді створив, купив, побудував та продав багато підприємств різних типів та розмірів. Він надзвичайно затребуваний та надзвичайно високооплачуваний консультант із прямого маркетингу, копірайтер реклами прямого відгуку, тренер груп підприємців. Нещодавно пішов на пенсію як спікер, сіль на рану прихильникам однакових можливостей працевлаштування, провокатор, любитель коней та професійний жокей. Мешкає з другою та третьою дружиною (та сама жінка) та песиком в Огайо та Вірджинії. Офіс, який він ніколи не відвідує, розташований у місті Фенікс. Іноді він приймає запрошення на цікаві спікерські зустрічі, але дуже рідко погоджується працювати як консультант.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер