Акція
Новинка
Небо пофарбоване золотом

Небо пофарбоване золотом

0 відгуків

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: НЕ1681002У
ISBN: 9786170987693
Вага: 0.636
Розміри, мм: 145х210
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Young adult
Обкладинка: Тверда

Роман майстерної Лаури Вуд про дорослішання і пошуки себе. Сімнадцятирічна Лу після весілля сестри майже відмежовується від своєї родини. Усі торочать, що її майбутнє — це заміжжя й тихе життя в сонному селищі. Але дівчина розуміє, що прагне іншого. І от цікава Лу, що мріє стати письменницею, несподівано потрапляє в товариство Кардью і поринає в доросле життя в колі «золотої молоді», осяяна блиском і гламуром. То де вона зрештою опиниться? Відмовиться від власних амбіцій? Чи подолає нестримну «силу тяжіння еліти» й збереже себе?

Лаура Вуд
Лаура Вуд

Лора Вуд — авторка  бестселерів, чий перший роман у 2014 році отримав премію Montegrappa Scholastic за кращий дебют серед книг для дітей. Лора має ступінь доктора філософії з літератури дев’ятнадцятого століття в Університеті Воріка.

Її романи для середнього шкільного віку потрапили до короткого списку нагород Sainsbury's Children's Book Awards та Blue Peter Book Awards, тоді як її романи YA потрапили в короткий список нагород YA Book Awards, Books is My Bag Awards та нагороди Асоціації романтичних романістів. Її дебютний роман для дорослих «Under Your Spell» вийде у 2024 році.

Лора живе у Ворікширі зі своїм чоловіком та їхнім собакою Беа. Серед її улюблених речей: читання любовних романів, фільми Фреда Астера, чай, вишукані коктейлі, книги рецептів, поезія, затишні вовняні кардигани, осіннє листя, вилиці Руфуса Сьюелла, перебування біля моря, ароматичні свічки та нові канцтовари.

reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер