Фалько
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ901692У
ISBN: 978-617-09-5990-4
Вага: 0.355
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2019
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Історичний роман, Пригодницький роман
Обкладинка: Тверда
Переклад: Іларія Шевченко
Код виробника: ФБ1056110У
ISBN: 978-617-09-6009-2
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2019
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Історичний роман, Пригодницький роман
Формати файлiв:
epub
Здається, нема на світі такого завдання, з яким би не впорався агент Лоренсо Фалько, головний герой шпигунської трилогії іспанського журналіста, письменника і колишнього військового кореспондента Артуро Переса-Реверте. От і зараз доля закинула Фалько до Іспанії, яку роздирає громадянська війна. Звиклий сприймати життя як низку небезпечних пригод, він упорається і цього разу: виконає черговий наказ, вибереться із чергової халепи… А поповнивши свій донжуанський список, зрозуміє, що нарешті зустрів свою жінку.  
Читати повністю
Артуро Перес-Реверте
Артуро Перес-Реверте
(25.11.1951) Артуро Перес-Реверте — іспанський журналіст і письменник, що працює в жанрі детективу та історичного роману. Народився в іспанському місті Картахена. Перес-Реверте починав свою кар’єру як журналіст в газеті Pueblo, після чого працював військовим кореспондентом на іспанському державному телеканалі Television Espanola. Пропрацювавши військовим журналістом більше 20 років і втомившись від політики, Артуро вирішив повністю присвятити себе літературній діяльності. Його дебютний роман "Гусар" (El husar) про події часів війни з Наполеоном був виданий в 1986 році. Успіх прийшов до автора після того, як в 1990 році побачив світ його роман "Фламандська дошка", персонажі якого ведуть розслідування вбивства XV століття. Після цього автор довгий час працював над відомим циклом "Пригоди капітана Алатрісте", романами й документальною прозою. В 2016-2017 роках виходять перша й друга книга циклу про агента розвідувальної служби Лоренсо Фалько, яка 2019 була перекладена українською й видана видавництвом "Фабула". Багато романів Артуро було екранізовано. Найбільш відомий — фільм Романа Поланські "Дев’ята брама" з Джонні Деппом у головній ролі. В 2006 році вийшов фільм за мотивами циклу "Капітан Алатрісте", деякі твори Переса-Реверте стали серіалами і навіть операми ("Королева Півдня"). Зараз Артуро Перес-Реверте мешкає недалеко від Мадриду, часто буває в рідному місті Картахені, а у вільний час захоплюється вітрильним спортом, подорожуючи по Середземному морю.
Читати повністю
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
Фалько
User Анастасія
05.05.2024
Цей шпигунський детектив про Лоренсо Фалько справді нагадує книги про Бонда, як і описано в анотації. Сильний, харизматичний і симпатичний агент, що може впоратися з будь-яким завданням, і від якого в захваті всі жінки. Багато алкоголю, сигарет, сексу і зброї. Нове важке завдання, що іде не плану. Радянські шпигуни, що намагаються головного героя знищити. Але у Артуро Переса-Реверте навіть такий простий сюжет було цікаво читати завдяки історичним деталям, атмосфері та опрацюванню деталей. В Іспанії, в 1936 році, громадянська війна. З одного боку, генерал Франко з групою "Фаланга", яких підтримують нацистська Німеччина і фашистська Італія. З іншого боку, соціалісти, комуністи й анархісти, яких підтримує Радянський Союз. Найбільше мені сподобалось, що автор не має прихильності до жодної зі сторін конфлікту. Абсолютно нейтрально показані як навіжені фашистські військові з Фаланги, так і такі ж навіжені комуністи й анархісти. В кінці книги я вгадала деякі ключові повороти сюжету, але це не зіпсувало для мене гарну кульмінацію і фінал. В серії про Фалько ще дві книги, тож читання продовжується)
User Roman
14.02.2022
Прочитав всю трилогію. Нерівна. Інколи картонність вчинків персонажів заважає насолоджуватись сюжетом. На один раз. Про час, витрачений на читання, не жалкую, але "Облога..." цього автора здалась мені значно ретельніше створеною.
User Приходько Інна
16.09.2021
Спочатку книгу важко читати, дуже багато імен, що для нас незвичні, не дуже цікавий початок. Але коли історія набирає оберти, то вже неможливо зупинитись і хочеться дізнатися кінець. Тут автор зміг здивувати неочікуваним поворотом і зацікавити так, що вже читаю наступну частину.
Показати ще
Разом дешевше
Ціна комплекту
Паперова
768,00 грн
960,00 грн
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер