Новинка
Діана. Справжня історія з її вуст

Діана. Справжня історія з її вуст

5 відгуків

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1375012У
ISBN: 978-617-522-176-1
Вага: 0.816
Розміри, мм: 165х235
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Біографії та мемуари
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ярослава Машико

Вона знала, що ніколи не стане королевою, і завжди хотіла бути собою. Вона мріяла бути королевою людських сердець, і її мрія здійснилася. Вона — це леді Діана Спенсер, принцеса Уельська, одна з найпривабливіших персон XX століття, ікона стилю і порушниця спокою дому Віндзорів. За шість років до своєї трагічної загибелі Діана відважилась на серію відвертих інтерв’ю для книжки Ендрю Мортона, в яких відкрила світу всю правду про себе. Щира сповідь «народної принцеси» звучить з її власних вуст, а також доповнена теплими спогадами рідних і друзів. Неймовірна доброта Діани, унікальний дар співчуття, безмежне бажання бути корисною людям стали її найбільшою спадщиною і зразком для наслідування у сучасному світі, який так потребує любові.

Читати повністю
Ендрю Мортон
Ендрю Мортон

(1953) Ендрю Мортон — англійський журналіст і письменник, який опублікував декілька біографій королівських осіб, найвідоміша з яких «Діана. Справжня історія з її вуст» стала бестселером №1  за версією New York Times. Колишній журналіст британського таблоїду з Фліт-стріт, він вивчав історію в університеті Сассекса.  Живе в Лондоні.

Читати повністю
User Альона
05.07.2024
Немає жодної людини в світі, яка б не знала принцесу Діану. Для когось вона була іконою стилю, казковою принцесою, а для когось символом допомоги нужденним. Вона стала легендою по смерті і досі її постать привертає до себе увагу. Біографія Ендрю Мортона була написана за участі принцеси. Книга розділена на три частини. В першій - розшифровки інтерв'ю Діани, в другій - біографія, а в третій - підсумки, починаючи з 1992 року. Біографія глибока й відверта. Перед читачами постає зовсім інша Діана - вразлива, сумна, сповнена страхів та відчаю. Моє серце краялося від всіх страждань, які випали на долю ще зовсім молодої дівчини. Вона не мала підтримки у власній родині, почувалася самотньою та беззахисною. Майже 10 років пішло на те, щоб принцеса Уельська змогла подолати свої проблеми і знайти більш-менш внутрішній спокій. Саме тоді найбільше розкрився її потенціал - вміння сприймати чужі страждання і з відкритим серцем ставитися до хворих та знедолених. Як сказала їй колись мати Тереза: "Щоб зцілювати інших людей, людина сама мусить пізнати страждання". Життя в королівській родині виявилося золотою кліткою, а не казкою, але вплив принцеси Діани на наступні покоління монархів значущій. Трагічна смерть Діани шокувала всіх, вона нарешті почувала себе щасливою і здавалося знайшла свій шлях, але доля розпорядилася інакше. Ми можемо лише шанобливо згадувати безцінний внесок принцеси Уельської і наслідувати розпочаті нею добрі справи.
User Діана
14.06.2024
Вітаю, замовляла у вас цю книгу і все дуже сподобалось - гарне оформлення, упакування та головне швиденька доставка, а ще просто неймовірний запах паперу (книгомани зрозуміють). Дуже дякую
Admin Адмін
25.06.2024
Дякуємо за ваш відгук!
User Надія
12.06.2024
Чому так дорого?
Admin Адмін
12.06.2024
Тверда палітурка, тиснення, кольорові сторінки з фотографіями - все це коштує недешево.
Показати ще
Публікації на тему
Новинки весни. ТОП-5
13.03.2024
Що читати
Новинки весни. ТОП-5
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер