Чоловік, який помер
Додаткова інформація
Код виробника: FB1331009У
ISBN: 978­617­522­048­1
Вага: 0.33
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда
Переклад: Олександра Ковальова
Код виробника: FB1332030У
ISBN: 978-617-522-071-9
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Головний герой неординарної історії від популярного фінського письменника Антті Туомайнена мешкає в маленькому містечку. І все у Яакко Каунісма складається якнайкраще: у свої 37 він сповнений сил та енергії, має успішний грибний бізнес і красуню­ дружину. Але під час візиту до лікаря чоловік раптом дізнається, що жити йому лишилося недовго, адже його отруїли. Мало того, починає розгойдуватися сімейний човен, та й доля фірми викликає серйозне занепокоєння. Втім, лити сльози ніколи, адже треба встигнути знайти вбивцю і владнати решту справ. Остання пригода в житті Яакко нагадує водночас захоп­ливий детектив, гостросюжетний бойовик, похмурий трилер і чорну комедію.

Читати повністю
Антті Туомайнен
Антті Туомайнен
(1971) Антті Туомайнен — фінський письменник, чиї твори поєднують у собі кримінальну фантастику та чорний гумор. Романи Туомайнена були видані майже в 30 країнах. Він є одним із найбільш популярних письменників Фінляндії. Роман письменника "Чоловік, який помер" був перекладений українською у видавництві "Фабула". За сюжетом роману створено шестисерійний однойменний серіал, в якому автор зіграв епізодичну роль.
Читати повністю
Чоловік, який помер
Чоловік, який помер
Чоловік, який помер
Чоловік, який помер
Чоловік, який помер
Чоловік, який помер
User Альона
12.05.2024
Книги скандинавських авторів завжди відрізняються від звичних нам творів. А детектив по-фінськи, це щось неочікувано цікаве. В цій книзі буде потроху всього і традиційним детективом її точно не назвеш. Але вона мене захопила і мені сподобалося як пише автор. Спочатку все здавалось банально і просто, я навіть думала, що вгадала вбивцю. Але ні, фінал для мене став неочікуваним. Отруєння, подружня зрада, витівки конкурентів по бізнесу, труп, ще труп і навіть кохання. І це лише частина того про що йдеться в книзі. Може здатися, що книга проста і дещо наївна. Деякі сюжети були нереалістичними, але на загальну картину це не вплинуло. Навпаки, повеселило і додало жвавості. Цікавості додає ще сфера, в якої працює головний герой і його конкуренти, збір грибів мацутаке. Довелось, навіть, загуглити, що це за гриби такі, що японці готові за ними їхати аж до Фінляндії. Ось так несподівано, коли нависає смерть, життя може стати набагато цікавішим і привести до кардинальних змін. Загалом, дуже непогана книга, з якою можна весело провести час.
Разом дешевше
Ціна комплекту
Паперова
560,00 грн
700,00 грн
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер