25 ключових моделей управління

25 ключових моделей управління

0 відгуків

Серія:

Видавництво:

Додаткова інформація
Код виробника: ФБ722059У
ISBN: 978-617-09-6002-3
Вага: 0.45
Розміри, мм: 165x235
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Бізнес
Обкладинка: Тверда
Переклад: Вікторія Луненко

Багато хто чув про SWOT-аналіз,  про маркетинговий-мікс або про  культурні виміри за Хофстедеале, але як їми користуватися в умовах кризи управляння? В книжці ви знайдете детальний опис 25 моделей управління та пояснення як їх  використовувати на практиці.  По кожній ключовій моделі дається керівництво, коли і як цією моделлю найкраще скористатися, вказуються ступінь реальної працездатності моделі, її переваги та недоліки. В книжці «25 ключових моделей управління» є багато графіків, що допоможуть зрозуміти зміст моделей. Важливо відмітити, що складні терміни та теорії викладено доступною  та змістовною мовою.

Читати повністю
Ґербен ван ден Берґ
Ґербен ван ден Берґ
Ґербен ван ден Берґ — магістр з управління бізнесом, старший консультант зі стратегії в агентстві Berenschot (Нідерланди). Він консультував клієнтів — представників різних галузей по всій Європі. Під час консалтингової практики його основна робота полягала в розробленні стратегії, конкурентному позиціонуванні, корпоративному управлінні та комплексній організаційній трансформації. Ґербен вивляє особливий інтерес до компаній, котрі надають спеціальні професійні послуги. Ґербен ван ден Берґ є автором численних книжок і статей про стратегію й управління, які були перекладені більш ніж десятьма мовами, зокрема бестселерів "Ключові моделі управління" (Key Management Models, Pearson, 2014) та добре сприйнятої у світі книжки "Вісім кроків до стратегічного успіху" (The 8 Steps to Strategic Success).
Читати повністю
Пол Пітерсма
Пол Пітерсма
Пол Пітерсма — магістр з управління бізнесом і магістр масових комунікацій, стратегічний консультант і директор-розпорядник із питань стратегії, фінансування та інновацій в агентстві Berenschot (Нідерланди). Він має понад 15-річний досвід роботи в консалтинговому бізнесі. За цей час він проконсультував багатьох керівників і директорів у різних галузях промисловості в Нідерландах, Бельгії, Африці та Карибському басейні. Отримав нагороду за досягнення в правлінському консалтингу — Dutch Professionals Award for Management Consultancy. Пол Пітерсма — автор численних книжок і статей про стратегію та управління, зокрема бестселера "Ключові моделі управління" (Key Management Models, Pearson, 2014) та відомої у світі книжки "Вісім кроків до стратегічного успіху" (The 8 Steps to Strategic Success), а також кількох провідних праць голландською мовою.
Читати повністю
25 ключових моделей управління
25 ключових моделей управління
25 ключових моделей управління
25 ключових моделей управління
25 ключових моделей управління
25 ключових моделей управління
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер