#ЩоЧитатиВихідними. Щасливе життя

#ЩоЧитатиВихідними. Щасливе життя

«Мистецтво бути щасливим полягає у здатності знаходити щастя в простих речах». Давайте дізнаємося, як шукали своє щастя герої нашого весняного дуету.

Ярослава Литвин сміливо заявляє, що Оля Синичка, героїня її нового роману «Вілла у Сан-Фурсиско», є найправильнішою та найавантюрнішою дівчиною у світі. Що ж ми дізнаємося про нашу героїню? Якби хтось сказав Олі Синичці дібрати слова, які б охарактеризували її якнайкраще, то вона відповіла б, що вона — жартівлива і серйозна, мрійлива і практична, дивується всьому і нічому не дивується. У свої тридцять п’ять років Оля вже встигла пожити в чотирьох містах та двічі майже вийти заміж. Вона вісім років навчалась у трьох різних 
вишах, так і не визначившись, ким вона хоче стати насправді: біологинею, вчителькою французької чи документознавицею.

Врешті-решт, надивившись гарних картинок в інтернеті, Оля взяла і купила хату в заніженому сонцем селі на Київщині. І її шалена, але по-своєму мила родина цей вчинок підтримала. Що ж було далі? Дізнаєтеся, прочитавши цю щиру, добру й веселу історію про родину, дружбу й пошуки свого шляху, а можливо, і кохання.



Що робить життя щасливим, повноцінним? У своїй книзі «Щасливе життя. Уроки найдовшого в світі» керівники Гарвардського дослідження розвитку дорослих Роберт Волдінґер та Марк Шульц показують, що відповідь на це запитання може бути ближчою, ніж ви думаєте.

Що робить життя насиченим і змістовним? Відповідь дивовижна проста — це стосунки. Чим міцніші наші стосунки, тим більше шансів, що ми будемо жити щасливим і здоровим життям. Фактично, Гарвардське дослідження розвитку дорослих показує, що сила наших зв’язків з іншими людьми напряму впливає як на здоров’я нашого тіла, так і нашого мозку протягом усього життя.

Безцінні висновки в цій книзі випливають із показових особистих історій сотень учасників Гарвардського дослідження, коли за ними спостерігали рік за роком протягом усього їхнього дорослого життя, і ця мудрість була підкріплена результатами багатьох інших досліджень. Стосунки в усіх їхніх формах — дружба, романтичне партнерство, сім’я, колеги, партнери з тенісу, члени книжкового клубу, спільнота вивчення Біблії — все це сприяє щасливішому та здоровішому життю. І, як показує «Щасливе життя», ніколи не пізно зміцнити стосунки, які у вас уже є, і ніколи не пізно побудувати нові.


До кінця тижня у нас діє акційна ціна на нашу новинку —  чуттєву книгу від Віри Валлє «Стефанія. Листи додому з чужих берегів». Ця книжка занурює читача в роздуми про відчайдушне протистояння добра і зла, надії й зневіри, життя і смерті під час війни.  

Товари з цієї статті
Акція
Новинка
Вілла у Сан-Фурсиско Ярослава Литвин
Паперова
315,00 грн
350,00 грн
Електронна
250,00 грн
Додати у кошик