#ЩоЧитатиВихідними. Як зцілити душу

#ЩоЧитатиВихідними. Як зцілити душу

Цього тижня у рубриці #ЩоЧитатиВихідними маємо для вас ще дві неймовірні книжки, які зачіпають дуже важливі теми.

З художньої літератури на вас чекає захоплюючий трилер «Чужа».

Джулія Вітакер — звичайна 13-річна дівчинка, яка живе вдома з мамою, татом і 10-річною сестрою. Звичайна родина. Та найстрашніший кошмар батьків стає реальністю, коли їхню дитину забирають серед ночі. Одного разу молодша сестра стала свідком того, як Джулію викрали з ножем у спині. Будучи малою та наляканою дівчинкою, вона ховається в шафі і залишається там годинами, перш ніж нарешті набралася сміливості встати, викликати батьків і розповісти їм, що сталося.

Швидка перемотка вперед на майже десятиліття, і ось хтось стукає у двері. Коли Анна, мати Джулії, йде відчиняти й бачить, що надворі стоїть тендітна дівчина років 20 з чимось, світ зупиняється. Джулія повернулася. Анна думає, що кошмар позаду, і її сім’я нарешті може спробувати жити нормальним життям.

Джулія починає розповідати про все, що сталося за ці роки, де вона була, але щось починає не складатися. Змінена правда змушує задуматися матір — чи справді перед нею її донька чи ні.

Історія показує правду про сім’ю, яка розпадається замість того, щоб об’єднатися після жахливої ​​події, і лише матері потрібно повернути свою доньку.

Коли минуле Джулії повільно розплутується, все більше й більше захоплюєшся цим провокаційним романом. Похмура і драматична історія про горе матері, виживання дівчини та стосунки між батьками та їхніми дітьми. Емі Джентрі створила захоплюючий трилер, сповнений поворотів, який змушує дивуватися до кінця.

 

Серед нон-фікшену — книга, що допоможе стати кращою версією себе.

Невирішена травма супроводжує нас усе життя. Розум, тіло і душа пов’язані між собою, тож книга «Сяйво свідомого «я». Як зцілити душу, тіло та розум ізсередини» від Ніколь Ле Пери допоможе кожному, хто задається питанням, що з ними не так, психічно, фізично та емоційно.

Ця книга є чудовим підсумком речей, які слід зрозуміти та робити після того, що, ймовірно, виглядає для вас як відмова від минулого та потреба у зціленні та «відродженні». Називайте це «пробудженням», «знаходженняс духовності» (що б це не означало для вас), називайте це як завгодно, вам, мабуть, сподобається ця книга, якщо ви хочете отримати вичерпний посібник із зцілення свого розуму, тіла та духу, а також жити вірними собі у здоровий спосіб.

Книгу легко читати, вона містить корисні підсумками та завдання в кінці кожного розділу, до яких буде зручно повертатися в майбутньому, коли знадобиться нагадування або перезавантаження.

Чого ви можете очікувати від книги, так це знань про те, як бути свідомим у нашому повсякденному житті, про те, як встановити здорові межі в ситуаціях, де ми раніше не могли або не знали як, про сімейну травму та її вплив на тіло, що ви можете зробити, щоб допомогти своєму тілу позбутися цієї травми, зустріч, бачення та зцілення вашої внутрішньої дитини, відновлення вашої внутрішньої дитини, основні переконання, его та яку роль воно відіграє в нашому житті. Однак, важливо не лише прочитати цю працю, а й РОБИТИ РОБОТУ над собою. Тож усе, що вам потрібно, — свідоме «я», бажання копати й готовність застосовувати правильні інструменти задля покращення власного добробуту.

 

На добірку вже діє знижка, а ще більше акційних пропозицій ви можете знайти у розділі «Ціни навпіл» до 17 вересня. Бажаємо вам спокійних вихідних та приємного читання!

Товари з цієї статті
Акція
Чужа Емі Джентрі
Паперова
232,00 грн
290,00 грн
Додати у кошик