#ЩоЧитатиВихідними. Хітова

#ЩоЧитатиВихідними. Хітова

Ми вже давно хотіли написати про ці книги, адже це одні з наших найулюбленіших книг (та насправді ми усі книги любимо однаково сильно) і нарешті з приходом тепла ми все ж таки зібрали їх разом у сьогоднішній добірці. Поїхали)))

 

Відкриває нашу сьогоднішню публікацію справжня леді, ікона стилю, єдина і неповторна Коко Шанель!
На початку минулого століття маленька Габріель, їдучі з батьком і сестрою до притулку, навіть уявити не могла, що в майбутньому вона змінить світ. Її життя — велика книга, сповнена злетів і падінь, кохання і розчарування, дружби і зради, щастя і депресій…
З-під пера відомого французького арт-критика Анрі Гідель з’явилась справжня, унікальна у своєму роді, біографія великої Коко, що дасть вам можливість доторкнутись до легенди і дізнатись про її життя майже все.

 


Проникливий і драматичний роман «Дім на березі озера» Мері Ловсон перенесе нас у життя сім’ї Моррісонів. Страшна автокатастрофа залишила дітей круглими сиротами і розлучила їх. Ці болючі життєві удари руйнують усі їхні мрії. Та немає нічого сильнішого за поклик рідної крові — через 20 років наймолодша з Моррісонів, Кейт, повертається до будинку на березі озера Кроу…, і таємниці минулого починають розкриватись
Роман канадської письменниці, перекладений 22 мовами, заполонив серця мільйонів читачів по всьому світу. А невдовзі з’явиться її новий роман «По той бік мосту» тож стежте за новинами)

 


По-джентльменські закриває нашу добірку дебютний роман відомого перекладача і молодого письменника Остапа Українця — «Малхут».
Захопливий історичний екнш про контрабандиста — шукача не тільки карколомних пригод, а й шаленої ідеї, якою він керуватиметься усе своє життя. У майстерно збудованому «Малхуті» на околицях Міста з вами зустрінуться не тільки той самий Ігнацій Камінський, але можливо ще і граф Дракула та Іван Франко. Погодьтесь, такі зустрічі краще не пропускати.
Тож не зволікайте і замовляйте книги на нашому сайті та у коментарях соцмереж. І до зустрічі у наступній добірці)
Пишіть у коментарях, про які книги ви б хотіли дізнатись більше наступного разу.

Товари з цієї статті
Хіт
Акція
Коко Шанель Анрі Гідель
Паперова
336,00 грн
420,00 грн
Електронна
256,00 грн
320,00 грн
Додати у кошик