#ЩоЧитатиВихідними. За чорною палітуркою.

#ЩоЧитатиВихідними. За чорною палітуркою.

Відкриває добірку #НовинкаФабули — захопливий вестерн Ернана Діаза — «Вдалині»!
Виявляється, американська мрія насправді тільки міраж у цьому дикому і прозаїчному світі. Шкода, що покидаючи рідну Швецію на кораблі разом з братом, головний герой про це навіть не здогадувався.
Доля закидає молодого хлопця Гокана до Каліфорнії, звідки почнеться його довга подорож довжиною в ціле життя у пошуках випадково загубленого в дитинстві брата. Американські дороги підступні, небезпечні й заплутані. Невідомо, хто зустрінеться йому на шляху сьогодні, — священник чи індіанець, і ким ти станеш завтра, — героєм чи злочинцем…
«Вдалині» Ернана Діаза — це роман-виклик. Балансуючи між жанрами, він втягує нас у внутрішній світ людини, яка шукає не тільки свою рідну кров, але й себе самого у цьому безмежному й складному світі.

Наступна книжка у списку — незрівнянна біографія «Пікассо: живопис, що шокував світ» Майлза Дж. Юнгера. Маленький хлопчик Пабло Руїс почав свою кар'єру художника ще у восьмирічному віці з подачі батьків-художників. Ні він, ні його батьки й гадки не мали, що він стане тим, кого ми тепер знаємо, як геніального митця ХХ століття, а його картини через десятки років стануть найдорожчими у світі. Книжка американського мистецтвознавця Майлза Юнгера — це унікальна розповідь про життя, злети й падіння, світло, темряву й натхнення великого художника — Пабло Пікассо.

А завершимо ми дебютним романом відомого футбольного коментатора Кирила Круторогова #Бомбрадир.
Футбол — це цілий світ, що живе за своїми законами і порядками. Часом він набагато жорстокіший та непередбачуваніший, ніж ми могли уявляємо.
Роман Круторогова — дуже вдала спроба зазирнути за куліси цього світу й показати нам неосяжний, трагічний, динамічний і навіть небезпечний світ, сповнений не тільки перемог, але й травм та фатальних помилок. Дружба, зрада, любов і футбол — тільки вершечок цього грандіозного айсберга під назвою #Бомбрадир
Замовляйте наші чарівні книги та отримайте приємний бонус в замовленні, скориставшись акцією Безкоштовна доставка ;)

Товари з цієї статті
Хіт