#КупуйНаАрсеналі #Новинки

#КупуйНаАрсеналі #Новинки

Відкриває добірку новинка із серії #PROMe — «Метод великого пряника» Романа Тарасенка підприємця, маркетолога і бізнес-спікера з багаторічним стажем.
Як бути ефективним менеджером в умовах обмежених знань, сил і часу? Як рухаючись маленькими кроками можна добитись колосальних результатів у своїй справі? Чому важливо навчитись розподіляти свої ресурси і як це вплине на результати роботи? І найцікавіше, яку роль у цьому всьому відіграє нейробіологія та розуміння власного «я». На ці та десятки інших запитань знаходить дає відповіді автор. Організовувати свій час і розподіляти ресурси так, щоб складні справи давалися легко, допоможе «Метод великого пряника».
А тепер приготуйтеся! Наша нон-фікшн серія #PROSystem уже впевнено і спокійно може хвалитись відразу двома книжками:

Перша ластівка серії — це «Менеджмент 3.0» Юргена Аппело. Новинка знайомить нас з поняттям AGILE-менеджменту і новітнім ефективним управлінням всередині компанії. Аудиторія цієї книги, в першу чергу, це менеджери і розробники. Книга базується на сучасній теорії складних систем, яка відтворює комплексний характер нового покоління програмного забезпечення. Автор переконаний, що сучасні організації — це живі мережеві системи і що управління ними передусім пов’язане з людьми і їх відносинами.

Пояснити усі ази agile-менеджменту в одній книзі абсолютно не реально. Тому представляємо вашій увазі книжку Майкла Кона «Оцінювання і планування в AGILE». Ця книга стане незамінним посібником для усіх, хто вже знайомий з AGILE та застосовує цей підхід на практиці: від топ-менеджерів й розробників до початківців. Ця книга познайомить вас з гнучким плануванням та методами оцінювання, дотримуючись яких ви зекономите багато часу, ресурсів та отримуєте кращі й більші результати ніж очікувалось)

Замовляйте книги в Інстаграмі, на сайті та шукайте на стенді видавництва В3.18.

Доставка безкоштовна!!!

Товари з цієї статті