Хімія смерті. Перше розслідування

Хімія смерті. Перше розслідування

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 484648
ISBN: 9786171297968
Вага: 0.342
Розміри, мм: 135х205
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда

Судовий антрополог Девід Гантер утратив дружину і дочку. Покинувши роботу, він переїздить до містечка Менем та влаштовується на посаду терапевта. Ніхто з нових знайомих і гадки не має про минуле Девіда. Здається, його життя потихеньку повертається у спокійне русло. Поки місцеві хлопці не знаходять на болоті тіло вбитої жінки. Згодом зникає ще одна жінка, а за кілька днів знаходять і її понівечене тіло. Схоже, в Менемі з’явився серійний убивця. У містечку наростає тривога. Мешканці підозрюють одне одного у скоєному. Девід не може стояти осторонь та втягується в розслідування. До того ж остання зникла - нова знайома Девіда.

Читати повністю
Саймон Бекетт
Саймон Бекетт

(20.04.1960) Саймон Бекетт — британський журналіст і письменник. Його книги, зокрема кримінальні серії про судового антрополога доктора Девіда Гантера, розійшлися тиражем у 21 мільйон примірників по всьому світу та мали особливий успіх у Німеччині та Скандинавії.

Здобувши ступінь магістра гуманітарних наук, Бекетт кілька років викладав в Іспанії англійську мову. Повернувшись до Великобританії, грав на ударних інструментах у кількох групах. З 1992 року як незалежний журналіст став співпрацювати з відомими британськими газетами та журналами, публікуючи матеріали переважно кримінальної тематики.

Вже перші психологічні трилери Бекетта, написані в 90-ті роки, одразу стали бестселерами. Найбільшу популярність здобула серія про доктора Девіда Хантера, яка була перекладена 29 мовами і неодноразово потрапляла в шорт-листи різних книжкових премій. Досить сказати, що в 2009 році Бекетт був найбільш продаваним англійським автором у Європі.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер