Акція
Новинка
Посібник з убивства для хорошої дівчинки

Посібник з убивства для хорошої дівчинки

0 відгуків

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: НЕ1569004У
ISBN: 9786170985026
Вага: 0.61
Розміри, мм: 145х210
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Young adult
Обкладинка: Тверда
Переклад: Анна Цвіра

Звичайний шкільний проєкт звичайної британської школярки зі звичайного британського містечка розворушив давно забуту справу про вбивство…
Жертва — красуня-білявка, зірка школи… Тіла не знайшли, проте дівчина офіційно мертва. І всі в курсі, хто убивця — це однокласник жертви, якого знайшли в зашморгу в лісі із запискою-зізнанням. Усі звикли, усі впевнені, що все саме так.
Усі, крім Піппи Фіц-Амобі! Вона уперто й наполегливо шукає справжнього вбивцю. Справа просувається… Напруга зростає… І ось ніби фінал… Піп здається, це справжнісіньке дно! Але знизу вже постукали.

#1 The New York Times бестселер! Мастрід у жанрі детективних трилерів! Багатомільйонні продажі по всьому світу! Усі говорять про цикл детективних трилерів Голлі Джексон! Сповнені перипетій історії про розслідування, яке перетворилося на майже одержимість! І несподіваний приголомшливий фінал!

Понад 400 тисяч п’ятизіркових оцінок на Goodreads! Номінант Goodreads Choice Award for Young Adult Fiction (2020) British Book Awards у 2020 р. Номінант The Los Angeles Times Book Prize романів для молоді 2020 р.

 

Читати повністю
Голлі Дженсон
Голлі Дженсон

Голлі Дженсон почала писати з юного віку, здійснивши першу (невдалу) спробу написати роман у п'ятнадцять років. Вона вивчала літературну лінгвістику та творче письмо в Ноттінгемському університеті, де здобула ступінь магістра мистецтв з англійської мови. Авторка живе в Лондоні та, окрім читання й написання книжок, любить грати у відеоіrри й, уявляючи себе детективом, дивитися кримінальні документальні фільми, засновані на реальних подіях. «Посібник з убивства для хорошої дівчини» — її перший роман.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар