Хіт
Новинка
Моторошне сяйво
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1331027У
ISBN: 978-617-522-193-8
Вага: 0.482
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Фантастика й фентезі
Обкладинка: Тверда
Переклад: Іларія Шевченко
Код виробника: ФБ1332094У
ISBN: 978-617-522-189-1
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Переклад: Іларія Шевченко
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

«Моторошне сяйво» — це захоплива готична детективна гра, що розгортається у вікторіанському Лондоні середини XIX століття. Зловісна суміш химерних таємниць, сирий середньовічний особняк, привиди, сек­ретні тунелі, зради, п’янка романтика — у цій книжці є все, що робить читання захопливим. Але головне тут — образ героїні, жінки складної долі, пов’язаної із кримінальним світом, яка заробляє на життя тим, що вдає досвідченого медіума й таким чином проникає в сім’ї, які нещодавно втратили близьку людину. Поки нарешті не настає момент, коли їй доводиться перетворитися із фіктивного медіума на справжнього детектива. Фінал роману канадської письменниці є настільки несподіваним, переконливим та ефектним, що читачеві залишається лише розвести руками.

Читати повністю
Б. Р. Маєрс
Б. Р. Маєрс

Б. Р. Маєрс — канадська письменниця, авторка романів «Принцеса-вигнанка» та «Моторошне сяйво». У підлітковому віці захоплювалась книжками  Лоїс Дункан, Рея Бредбері та Стівена Кінга. Окрім письменництва Маєрс працює дипломованою медсестрою. Вона входить до Федерації письменників Нової Шотландії.

Письменниця живе в Галіфаксі з чоловіком і двома дітьми.

Читати повністю
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
Моторошне сяйво
User Маряна
12.07.2024
Рекомендую читати книгу, кому припали до смаку Галант, Дім на Збіччі, Дивовижна історія Агнес Сесилії.⠀ ⠀ Тут цікава суміш вікторіанського Лондону, старого маєтку з таємничою історією, трохи привидів і духів, трошки містики і на фоні цього романтична історія. ⠀ ⠀ Головна героїня - юна 19-річна спіратулістка Женевʼєва, доля якої зовсім не райдужна і не щаслива, вона сирота, яка повинна покладатися сама на себе в цьому жорстокому світі і заробляти на своє життя.⠀ ⠀ Протягом читання авторка нас підводить до думки, що духи, привиди і містика існують. Багато таємниць і загадок криється в старовинному особняку, крім того, авторка майстерно описує всіх жильців і слуг замку, то ж я по черзі підозрювала всіх у злочині😄😄😄⠀ ⠀ Ще багато напруги додає щоденник юної панянки Одрі, яку спіткала трагічна доля на скелях біля особняка. Читаючи книгу я дуже надіялась, що її наречений лорд Чедвік не виявиться душогубом 🙈🙈Я до нього прикипіла душею і вірила його діям і намірам.⠀ ⠀ Я плекала надію на відносини Дженні та Гарета ❤️❤️⠀ ⠀ Як обернулась розвʼязка історії - я була дуже здивована)) напевно я чекала парочку привидів чи повсталих мерців) бо ж кожен замок має свої моторошні та небезпечні таємниці. Впевнена вас здивує який тут поворот в сюжеті)⠀ Я би з великою радістю прогулялась таким маєтком, бо інтерʼєр та атмосфера то має 👻👻 хотіла би скуштувати смаколики того часу, бо дуже смачно описуються трапези.⠀ ⠀ А ще багато крутих думок в книзі - є над чим задуматись.⠀ ⠀ 🤍Смерть — наша давня подруга, чи не так? Як ви можете боятися того, що супроводжує вас усе життя?⠀ 🤍Те, що люди не бачать очима, вони відчувають серцем.⠀ 🤍Страх — безпомилкова ознака провини.⠀ 🤍Зло — це жорстокість, що лишилася непоміченою, жорстокість, якій дали змогу розвиватися.⠀
User Альона
03.07.2024
Книга мені неймовірно сподобалася. Атмосфера Лондона середини 19 ст., старовинний особняк, привиди, безліч таємниць та спіритичні сеанси. Ох, як же це було цікаво! Це, дійсно, захоплива детективна гра. Книга динамічна, сюжет захоплює з перших сторінок. І коли тобі здається, що ти розгадав таємницю, авторка розгортає події так, що знов потрібно шукати відповіді. І все це прикрашено містичними елементами, коли не розумієш винуватець з потойбіччя чи з цього світу. Мені дуже сподобалася головна героїня міс Тіммонс. Вона цікава особистість з неабиякими здібностями і вміннями. Її сила духу захоплює, а боротьба з обставинами наперекір всьому (буде цікаве пророцтво) приголомшує. Скажу чесно, фінал став для мене неочікуваним, авторка так переплела всіх героїв та події, що лише частково можна було здогадуватися чим закінчиться ця історія. Також в книзі є невеличка романтична лінія, навіть, натяк на неї. Це дійсно було мило і мені дуже хотілося, щоб ця пара все ж таки була разом. Книга гарно оформлена, її хочеться купити і почати читати навіть не знаючи про що буде сюжет. А якщо ви уважно придивитеся до обкладинки, то для вас стануть зрозумілими всі ключові події історії. Ця книга першою вийшла в серії Фабула young і це дуже вдалий дебют.
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер