Лють
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444014У
ISBN: 978-617-522-104-4
Вага: 0.408
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Обкладинка: Тверда
Код виробника: ФБ1332055У
ISBN: 978-617-522-101-3
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

«Лють» Євгена Стеблівського — це справжня сага про кожного з нас у перші місяці великої та жахливої війни, захоплива панорама подій, що розгорталися під Києвом і на півдні України. Серед героїв роману — троє колишніх однокласників, один із яких разом зі своїм дідусем іде добровольцем до лав ЗСУ, другий — журналіст і волонтер, який у справах допомоги армії потрапляє до Ірландії, а третій — син дрібного бізнесмена, який свідомо залишається в окупації під Бородянкою. Але поруч із головними героями діють хлопці із ТрО, котрі піднялися на захист Києва, майстерний мисливець за російськими танками, який веде рахунок знищеної «броні» на десятки, літній бджоляр, який наодинці розстріляв російську ДРГ у тилігульському степу, та багато, багато інших.

У романі використані свідчення учасників оборони «Азовсталі», отримані в режимі реального часу,— і це ще одна вражаюча своєю правдою оповідь про неймовірну відвагу, мужність і стійкість захисників Маріуполя.

Читати повністю
Євген Стеблівський
Євген Стеблівський

(14.01.1969) Євген Стеблівський — український письменник, журналіст, волонтер. Автор гостросюжетних історичних романів, військових бойовиків, оповідань. Письменник народився в самому серці України — у козацькій Звенигородці. Закінчивши Одеський політехнічний університет, він відслужив у військовій розвідці, майже професійно займався боксом і навіть був чемпіоном університету. У 1994 — 2010 роках Євген Стеблівський працював журналістом в Одесі. Протягом цього часу він опублікував кілька сотень репортажів і нарисів у місцевих періодичних виданнях, багато з яких були присвячені війні у Придністров’ї. Водночас один за одним народжувалися і торували шлях до читачів його перші романи. Із червня 2014 по січень 2015 року письменник працював волонтером одеської громадської безпеки, збирав допомогу для бійців батальйону "Шторм" у зоні АТО і читав лекції з історії визвольних змагань бійцям полку "Азов" у Маріуполі. З ініціативи Євгена Стеблівського і підполковника Сергія Базарного, 38-му зенітно-ракетному полку, дислокованому в Одеській області, було присвоєно ім’я генерала-хорунжого армії УНР Юрія Тютюнника. А у 2022 році письменник разом із сином Романом збирали допомогу для сімей захисників "Азовсталі" і підрозділів 28-ї окремої механізованої бригади. Видавництво "Фабула" із задоволенням презентує два нових романи Євгена Стеблівського "Клич індички" та "Лють".

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер