Ложка, що зникає
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1338003У
ISBN: 978-617-522-025-2
Вага: 0.64
Розміри, мм: 170x235
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2021
Мова видання: Українська
Жанр: Науково-популярна
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ернест Рабінович
Код виробника: FB1332021У
ISBN: 978-617-522-026-9
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2021
Мова видання: Українська
Жанр: Науково-популярна
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Через що Магатма Ґанді ненавидів йод? Як радій майже зіпсував репутацію Марії Кюрі? Чому галій є улюбленим елементом хіміків-жартівників? Ці та інші неймовірні оповіді про науку, історію, фінанси, міфологію, мистецтво, медицину тощо розкаже періодична система хімічних елементів. Вона є не лише видатним науковим досягненням, а й скарбницею пригод, зради та одержимості. Книжка містить захопливі факти про багато хімічних елементів, а також їхню роль в історії людства та житті своїх першовідкривачів. Ви дізнаєтеся, що відбувається всередині зорь і до чого тут Великий вибух. І це буде дуже цікаво для допитливих читачів будь-якого віку.

Читати повністю
Сем Кін
Сем Кін

Сем Кін — американський письменник. Він писав для The New York Times Magazine , Mental Floss , Slate , Psychology Today і The New Scientist . Він також опублікував шість книг, в яких просто й доступно розповідається про наукові відкриття.

Сем Кін народився в Су-Фолс, Південна Дакота . Він вивчав фізику та англійську літературу в Університеті Міннесоти , а пізніше здобув ступінь магістра бібліотекознавства в Католицькому університеті Америки у Вашингтоні, округ Колумбія.

Кін є редактором 18-го випуску журналу The Best American Science and Nature Writing і брав участь у шоу National Public Radio Radiolab , Science Friday , All Things Considered і Fresh Air.

Твори Сема Кіна заслужили звання автора бестселерів за версією New York Times, а також різні нагороди та визнання. Його чотири книги: «Великий палець скрипаля», «Ложка, що зникає», «Повість про нейрохірургів-дуелянтів» і «Останній подих Цезаря» стали найкращою науковою книгою року на Amazon. Його книга «Ложка, що зникає» посіла друге місце в 2010 році за версією Лондонського королівського товариства як книга року. У 2013 та 2015 роках «Великий палець скрипаля» та «Повість про нейрохірургів-дуелянтів» були номіновані на премію PEN/EO Wilson та премію AAAS/Suburu відповідно.

Читати повністю
Ложка, що зникає
Ложка, що зникає
Ложка, що зникає
Ложка, що зникає
Ложка, що зникає
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Науковий. ТОП-5
15.05.2024
Що читати
Науковий. ТОП-5
Разом дешевше
Ціна комплекту
Паперова
738,40 грн
900,00 грн
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер