Новинка
Ключ соль
  • Кожна третя книга в 🎁
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444022У
ISBN: 978-617-522-190-7
Вага: 0.355
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Мелодрама
Обкладинка: Тверда

Події роману Галини Матвєєвої «Ключ соль» охоплюють часовий проміжок від кінця 1990-х років минулого століття до першого року повномасштабної російсько-української війни. Головні герої книжки — скрипаль Семен Штейнгарт і піаністка Інна Холодіна — харківські музиканти, яких ще за часів навчання в консерваторії зв’язали відносини, набагато більш глибокі, ніж дружба. І йдеться у книжці не лише про музику, хоча і музики тут удосталь,— так само, як і жартів, сварок, кохань, таємниць і втрат. Усе, як у житті.

Галина Матвєєва
Галина Матвєєва

Галина Матвєєва (1978) народилася в Харкові. Закінчила Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова за спеціальністю інженер-енергетик. Працювала інженеркою, дизайнеркою корпусних меблів, перукаркою, б’ютіменеджеркою, двірничкою, весільною шоферкою, реставраторкою театральних костюмів, редакторкою сайтів, укладачкою збірок дитячої літератури.

Навчалася на курсах письменницької майстерності від «Літосвіта». Є співзасновницею (разом із Наталкою Маринчак) творчої майстерні «РRОавторська Резиденція» (2019), авторкою двох віршованих книжок для дітей.

Оповідання Галини Матвєєвої неодноразово входили до антологій короткої прози українських письменників. Але справжнє визнання принесли письменниці опубліковані останніми роками романи «Майже» (2018), «Жіночий лікар» (2019) і «Сон короля» (2023).

 

Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
Ключ соль
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Мелодрами. ТОП-5
07.08.2024
Що читати
Мелодрами. ТОП-5
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер