Хіт
Дім Ґуччі
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1375004У
ISBN: 978-617-522-046-7
Вага: 0.796
Розміри, мм: 165x235
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Мова видання: Українська
Жанр: Біографії та мемуари
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ольга Татаренко
Код виробника: ФБ1332036У
ISBN: 978-617-522-053-5
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Мова видання: Українська
Жанр: Біографії та мемуари
Формати файлiв:
epub
fb2
mobi

Підзаголовок документальної книжки відомої письменниці та журналістки Сари Форден говорить сам за себе — це насправді сенсаційна історія про вбивство, божевілля, розкіш та пожадливість. Авторка майстерно переплела два споріднені сюжети:  драматичну історію родини Ґуччі, сповнену розбрату, судової тяганини, взаємних непорозумінь і на додаток обтяжену замовним убивством, і оповідь про злети та падіння уславленого бренду Gucci й безпрецедентні успіхи, яких врешті-решт досягнув цей видатний виробник предметів розкоші й товарів класу люкс. Сповнена справжнього драматизму, ця книжка протягом кількох років залишалася бестселером у Європі та США, і недарма італійська преса, згадуючи відомий серіал, назвала «Дім Ґуччі» «по-справжньому новою “Династією”».

Читати повністю
Сара Ґей Форден
Сара Ґей Форден
Сара Ґей Форден висвітлювала італійську модну індустрію з Мілана більше 15 років, хронікуючи вибух таких брендів, як Gucci, Armani, Versace, Prada і Ferragamo, із сімейних ательє в мега-бренди. Зараз вона працює у Вашингтоні, округ Колумбія, з Bloomberg News, очолює команду, що висвітлює проблеми, з якими стикаються великі технологічні компанії, такі як Amazon, Facebook і Google.
Читати повністю
Дім Ґуччі
Дім Ґуччі
Дім Ґуччі
Дім Ґуччі
Дім Ґуччі
Дім Ґуччі
User Інна
19.05.2024
Коли чуєш про відомий бренд Ґуччі то на думку приходять слова мода, краса, розкіш, але ніяк не злочини, вбивство, трагедія та божевілля. Але на жаль як і у кожній родині є свої секрети, так і в династії Ґуччі є свої скелети в шафі. Саме про це книга-біографія "Дім Ґуччі". Це блискуча оповідь про зростання могутності династії Ґуччі, заснованої 1921 року, справжня родинна сага. Сара Форден розповідає по-справжньому видатну історію, проводить читача по лабіринтах високої моди, родинних драм, суперечок та вбивства. Прочитавши книгу можна точно сказати що світ моди це жорстокий світ, це не просто гарні речі, а і люди які стоять за ними. Світ моди це теж бізнес, в якому крутяться по справжньому великі гроші і деколи вони стають важливіші ніж родинні зв'язки. Тому коли я дивлюся на чудові речі від бренду Ґуччі, я розумію що не все так просто, що не все дається задарма і за все треба платити. Але ж які ці мода та стиль прекрасні..... Цю книгу буде цікаво прочитати всім хто цікавиться цим світом, всім хто цікавиться історією і просто цікаво дізнатися про всі секрети великої імперії моди. Мені дуже сподобалася книга, хоча цей жанр не є мій улюблений.
User Вікторія
07.05.2024
Дім Ґуччі - Сара Ґей Форден. Взагалі це мої перші мемуари за життя. Я щось не дуже люблю книги по реальних подіях, а тим паче такі, що описують саме те, що сталось. Бо щиро вважаю, що страшніших і стрьомніших сюжетів за саме життя не вигадає навіть Кінг. Так от в принципі я виявилась правою. Це історія про те, як маленький сімейний бізнес зрештою перетворився в акціонерну компанію без жодного акціонера із сім'ї. Причому це сталось не через якісь зовнішні чинники типу інфляцій, спадів економічних чи ще чогось, а саме через сімейні чвари. При чому чвари виведенні на кращий, вищий рівень. В Україні є гарна порада - не вести бізнес з родичами і друзями. В Італії ж навпаки більшість старого бізнесу саме сімейні, що ведуться поколіннями. З цього виникають такі проблеми які з чужими б людьми не виникло. Читаючи цю книгу я постійно дивувалась скільки матеріалу перелопатила авторка. Це навдивовижу титанічна і скрупульозна праця. Адже розповідь про бренд Гуччі ведеться від самого засновника Гуччіо Гуччі, а закінчується вбивством його внука Мауріціо. Це історія слави, злетів, ідей, економічних здобутків, любовних пригод та сімейних цінностей. А також історія зради, фінансових злочинів, падінь, творчого застою та ренегатства. Я багато гуглила читаючи цю книгу, адже практично незнайома ні з колекціями Гуччі, ні в принципі з цією маркою, але описи моделей настільки яскраві, що хотілось побачити цю класику на власні очі - мокасина, сумки та дорожні валізи які фактично стали китами на яких від початку трималась ця торгова марка. Чесно рекомендую цю книгу для вступу до прочитання біографій. Вона написана легкою мовою, з купою подробиць та фактів. Читається як детективна драма. Так жити життя потрібно вміти
User Олеся
31.01.2022
Багато чула відгуків про те, що зараз книгарні дуже довго надсилають замовлення в зв'язку з великою навантаженістю, тому навіть не сподівалась отримати своє замовлення через 4 дні після замовлення ...Щиро дякую колективу Фабула за оперативність!!! Книга візуально виглядає дуже гарно, приємна на дотик обкладинка. 10 з 10 !
Публікації на тему
Разом дешевше
Ціна комплекту
Паперова
1026,90 грн
1300,00 грн
Разом дешевше
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер