Новинка
Брудна білизна
Додаткова інформація
Код виробника: СТ902392У
ISBN: 978-617-522-234-8
Вага: 0.255
Розміри, мм: 130х170
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Психологія
Обкладинка: Тверда

Вам важко давати раду домашнім справам, ви постійно забуваєте зателефонувати рідним, хоч досконало пам’ятаєте всі імена улюблених персонажів фільму? Не можете довго зосередитися ні на чому або раптово фокусуєтесь так, що забуваєте й поїсти? А ще вам страшенно соромно, що звичні для інших речі вам коштують шалених зусиль? Людей із розладом дефіциту уваги з гіперактивністю (РДУГ) досі називають неорганізованими холериками чи лінивими геніями. Автори цієї книжки, тікток-інфлюенсери Річ і Рокс, розповідають про щоденні виклики людей із РДУГ і їхніх близьких. На прикладі власного життя вони у легкій манері діляться порадами, як не втрапити у пастку самозасудження і жити на повну попри всі перешкоди буденності.

Річард Пінк
Річард Пінк

Річард Пінк є автором контенту в соціальних мережах @ADHD_Love, де він має понад 200 мільйонів переглядів у всьому світі, підвищуючи обізнаність про РДУГ. Разом зі своєю партнеркою Роксанною Емері він написав свою першу книгу «Брудна білизна». Він також підвищує обізнаність жертв сексуального насильства в дитинстві через свою платформу @1_in_six.

Він 20 років працював керівником в одному з найбільших банків Великої Британії, маючи великий досвід управління різноманітною командою та допомагаючи колегам розкрити свій потенціал.

Daily Mail описав його як «демістифікацію того, як це жити з людиною, яка має РДУГ».

Річард живе у Великобританії зі своєю партнеркою та двома дітьми.

Роксанна Емері
Роксанна Емері

Роксанна Емері, також відома під сценічним псевдонімом RØRY, — англійська співачка, авторка пісень, мультиінструменталістка та продюсерка. Вона є сестрою діджея та продюсера Гарета Емері.

Вона веде канали на Tiktok і YouTube, зосереджуючись на житті з РДУГ разом зі своїм партнером Річардом Пінком. У січні 2023 року Емері та Пінк самостійно опублікували свою першу книгу «Брудна білизна».

Брудна білизна
Брудна білизна
Брудна білизна
Брудна білизна
Брудна білизна
Брудна білизна
Брудна білизна
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Подбай про себе. ТОП-5
09.10.2024
Що читати
Подбай про себе. ТОП-5
Інші книги автора
Спіннер