#ЩоЧитатиВихідними. Драйвова парочка

#ЩоЧитатиВихідними. Драйвова парочка

Наша сьогоднішня парочка точно зможе вас збадьорити в кінці важкого робочого тижня. Спочатку Крістофер Баклі подякує вам за куріння. Коли ви трохи заспокоїтеся, зрозумівши, що це твір сатиричного характеру, в гості прийде Деніел Пінк і замотивує вас досягти великого успіху в житті, відкинувши при цьому архаїчний метод батога та пряника. Всі подробиці шукайте в нашій драйвовій добірці.

Багато хто з нас хоча б раз в житті запитував себе, як люди виконують роботу, що може розглядатися як надзвичайно сумнівна з моральної точки зору. Роман Крістофера Баклі, письменника-сатирика і знавця американської політичної кухні, — це яскрава, подекуди смішна і динамічна оповідь про пригоди вашингтонських лобістів, які обстоюють інтереси виробників тютюну, алкоголю та зброї.


Головний герой книги «Дякую за куріння» Нік Нейлор — речник тютюнової індустрії. Він любить свою роботу. У пуританські дев'яності захищати права курців та їхню свободу — це складне завдання. Звичайно, трохи прикро, коли тебе порівнюють із нацистськими військовими злочинцями, але Нік каже, що він просто робить все можливе, щоб виплатити іпотеку та відправити свого сина до елітної приватної школи Вашингтона.
Нік може впоратися з тиском з боку фанатиків боротьби з курінням, але він менш впевнений у своєму новому босі, який ставить питання, чи коштує Нік 150 000 доларів на рік, щоб вести програшну війну. Під тиском необхідності досягти результатів Нейлор переходить у піар-наступ. Але його популярність робить його мішенню для тих, хто хоче довести, наскільки небезпечним може бути куріння. Якщо Нік не буде обережним, його просто задушать.
Ця історія стала основою однойменного комедійно-драматичного фільму у 2005 році. І хоча герой кіно дуже схожий на свого літературного прототипа, сюжет книжки суттєво відрізняється.

Бестселер New York Times «Драйв» пропонує читачам новий революційний спосіб думати про мотивацію. Його автор — Деніел Пінк, чиї роботи перекладені на 32 мови світу. У 2011-му році Пінк увійшов до рейтингу 50 кращих бізнес-аналітиків світу. Його статті про бізнес і технології публікувалися в The New York Times, Harvard Business Review, Fast Company і Wired.

Більшість людей вважають, що найкращий спосіб мотивації — це винагорода, наприклад гроші, тобто метод батога та пряника. «Це помилка», — говорить Деніел Пінк. У цій провокаційній та переконливій книзі він стверджує, що секрет високої продуктивності та задоволення — на роботі, у школі та вдома — полягає у глибокій людській потребі керувати своїм життям, вчитися та створювати щось нове, а також досягати більшого успіху для себе та свого світу.

 

Спираючись на чотири десятиліття наукових досліджень про людську мотивацію, Пінк розкриває невідповідність між тим, що знає наука, і тим, що робить бізнес, і як це впливає на всі аспекти життя. Він досліджує три елементи істинної мотивації — автономію, майстерність та мету — і пропонує розумні й дивовижні методи їх застосування в унікальній книзі, яка змінить ваше мислення і трансформує ваше життя.

На останніх сторінках представлений стислий конспект книги, глосарій, який допоможе швидше засвоїти нові терміни, короткі нотатки та рекомендації, а також список літератури, що сприятиме подальшому розвитку та навчанню. Тут є корисні поради і для самомотивації, і для менеджерів у компанії, і для батьків, і для вчителів.

Для тих, хто бажає розкрити внутрішній потенціал, попіклуватися про своє здоров’я та гарне самопочуття, рекомендуємо звернути увагу на нашу новинку — «Посібник біохакера». До кінця тижня це чудове науково-популярне видання з серії #PROScience доступне за акційною ціною 820 грн.     

Товари з цієї статті
Дякую за куріння Крістофер Баклі
Паперова
350,00 грн
Електронна
200,00 грн
250,00 грн
Додати у кошик