#ЩоЧитатиВихідними. Аромат щастя

#ЩоЧитатиВихідними. Аромат щастя

Рекомендуємо вам придивитися до цієї парочки життєвих історій. Якщо коротко, то тут у нас причаївся довідник з емоційного успіху, а ще — відчайдушна спроба порятунку втраченого кохання.

Книга американського професора психології Девіда Дестено «Емоційний успіх» пропонує інтригуючий погляд на роль емоцій у досягненні особистого успіху. Автор стверджує, що три ключові соціальні емоції — співчуття, вдячність і гордість — є більш ефективними, ніж сила волі чи наполегливість, у досягненні наших цілей.

 

Дестено досліджує, як ці емоції впливають на нашу поведінку та взаємодію з іншими людьми, і як вони можуть бути культивовані для покращення нашого життя. Він надає переконливі аргументи, підкріплені науковими дослідженнями, що показують, як емоційні інструменти можуть сприяти досягненню успіху в різних життєвих сферах.

 

«Емоційний успіх» є корисним ресурсом для всіх, хто прагне до самовдосконалення та бажає зрозуміти, як емоції можуть служити сходинками до досягнення особистих амбіцій. Ця книга може бути особливо цінною для тих, хто зацікавлений у психології та хоче використовувати емоційний інтелект як інструмент для побудови успішного життя.

А як вам така теза: життя — це не романтика і примарні надії, життя — це терпіння, співчуття та бажання постійно розвиватися? Такого висновку дійшла Віржіні Ґрімальді в своєму романі «Аромат щастя найсильніший під час дощу».

 

Головна героїня Полін розлучається із коханим чоловіком, якого вона вважала своєю половинкою. Він покинув її, сказав, що більше не любить. Як і багато інших жінок, Полін намагається зрозуміти, де ж вона помилилася, на якому етапі шлюбу зазнала невдачі. Адже розрив стосунків означає втрату не лише людини, а й наших планів і того життя, яке ми собі уявляли. «Ми твердо переконалися, що нам треба разом накопичувати зморшки та спогади». Полін бачила в погляді Бена кохання і так звикла до цього, що не помітила як усе зникло. Він теж став емоційним калікою. Вони стільки віддавали одне одному, що втомилися від цього та їх шлюб помер. 

Приїхавши зі своїм чотирирічним сином до будинку батьків, головна героїня, розбита і пригнічена, дозволяє спливати дням, що схожі один на одного, поки її поглинає біль і роз’їдають марні сподівання. Аж врешті вирішує взяти життя у свої руки: якщо почуття чоловіка згасли, варто нагадати йому про те, які вони були щасливі разом. Тож Полін писатиме йому листи, щоб відновити всю їхню історію, веселу і щемку.

З надзвичайною чутливістю та гумором Віржіні Ґрімальді вдається оживити важливі моменти життя та кохання, а також стрімко перенести нас від сміху до сліз. Її книга — про вимушене дозрівання і про відновлення сімейних стосунків через призму проблем між батьками та дітьми.

Нагадуємо, що у нас відкрито передпродаж на першу книгу напрямку Young adult — «Моторошне сяйво» Б.Р. Маєрс. Орієнтовна дата виходу — 14 червня 2024 року. Акційна ціна — 320 грн.    

Товари з цієї статті
Акція
Емоційний успіх Девід Дестено
Паперова
256,00 грн
320,00 грн
Електронна
250,00 грн
Додати у кошик