#ЩоЧитатиВихідними. Захопливий

#ЩоЧитатиВихідними. Захопливий

Що нам потрібно цієї весни, щоб врешті стати успішним і щасливим? Як мінімум нормально пережити вибори президента? . Але сьогодні мова не про це, а про наші неймовірні #НовинкиФабули!!! То ж до справи!)

Відкриває нашу добірку, вже традиційно, новинка нон-фікшену, а саме із серії #PROME, — «Лаяти не на те дерево» Еріка Баркера! Захопливі історії та свіжий погляд на знайомі нам речі й постаті з абсолютно нетипових ракурсів. Як узяти в руки своє життя та не просто планувати самовдосконалювання, а робити це по-справжньому. Як не бути собакою Павлова у цьому житті? Чи можна стати Суперменом чи Людиною-павуком насправді? Чому постать Вінстона Черчилля така важлива для британської та світової історії??? Це та багато іншого ви дійзнаєтеся на сторінках книжки Еріка Баркера.

Наступна новинка, роман «Секретна інформація» чарівної екс-агентки ЦРУ Карен Клівленд, — це безсумнівний бестселер. Відразу до гарячого ще приском сипнемо — голлівудські режисери «Universal Pictures» вирішили екранізувати книгу й навіть знайшли актрису для головної ролі, нею стала красуня Шарліз Терон.
А тепер про сюжет)) У центрі історії молода агентка ЦРУ Вівіан Грей, якій доручено виявити верхівку російських шпигунів, так званих «сплячих агентів». До її рук потрапляє комп’ютер з необхідною інформацією, і справа от-от буде завершена, але… усе набагато масштабніше й страшніше, ніж здавалося на перший погляд. І тепер довіряти не можна абсолютно нікому. Особливо, коли під загрозою не тільки безпека країни, а й безпека твоєї родини.

Ну а «вишенькою» на сьогоднішнім «торті» буде роман популярної шотландської письменниці Алі Сміт «Як бути двома». І знову ми не можемо втриматись і відкриваємо вам секрет — незабаром в українському перекладі з’явиться ще один роман пані Сміт — номінант престижної Букерівської премії).
«Як бути двома» — роман-плетиво, що поєднує в собі видиме й таємне, минуле й теперішнє, любов і самотність, юність та зрілість, життя і смерть. Драматична, щира і потужна історія про нашу сучасницю, дівчинку Джорджі, яка втратила матір й тепер їй доводиться дорослішати одній, та про забутого богом і людьми художника епохи ренесансу Франческо.
Що їх поєднує? Читайте у романі «Як бути двома».

І на цій задумливій ноті ми кажемо вам — до зустрічі наступного тижня!!!