Записано на кістках. Друге розслідування

Записано на кістках. Друге розслідування

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 510267
ISBN: 9786171500211
Вага: 0.338
Розміри, мм: 135х205
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда

Продовження розслідувань судового антрополога Девіда Гантера Чи можна за самими лише обгорілими рештками тіла визначити, було це навмисне вбивство чи нещасний випадок? Кримінальний антрополог Девід Гантер, якого викликали на місце злочину під час відпустки в Шотландії, впевнений, що так. Однак складно розплутати справу без додаткових доказів. І лише коли хтось намагається знищити свідчення злочинів у нових пожежах, стає зрозуміло, що жертву вбито, а злочинець - один із присутніх на острові. Ба гірше: саме напередодні жахливої знахідки потужний шторм відрізав острів від зовнішнього світу. Хто в закритій спільноті міг вчинити таке звірство? Чи будуть ще жертви? Тривога шириться серед мешканців острова, неначе той вогонь, і лише Девід Гантер та відставний інспектор Броуді можуть покласти цьому край, добравшись до правди…

Читати повністю
Саймон Бекетт
Саймон Бекетт

(20.04.1960) Саймон Бекетт — британський журналіст і письменник. Його книги, зокрема кримінальні серії про судового антрополога доктора Девіда Гантера, розійшлися тиражем у 21 мільйон примірників по всьому світу та мали особливий успіх у Німеччині та Скандинавії.

Здобувши ступінь магістра гуманітарних наук, Бекетт кілька років викладав в Іспанії англійську мову. Повернувшись до Великобританії, грав на ударних інструментах у кількох групах. З 1992 року як незалежний журналіст став співпрацювати з відомими британськими газетами та журналами, публікуючи матеріали переважно кримінальної тематики.

Вже перші психологічні трилери Бекетта, написані в 90-ті роки, одразу стали бестселерами. Найбільшу популярність здобула серія про доктора Девіда Хантера, яка була перекладена 29 мовами і неодноразово потрапляла в шорт-листи різних книжкових премій. Досить сказати, що в 2009 році Бекетт був найбільш продаваним англійським автором у Європі.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер