Новинка
Як я став дурнем

Як я став дурнем

0 відгуків

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1331041У
ISBN: 978-617-522-200-3
Вага: 0.243
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Обкладинка: Тверда
Переклад: Віктор Мотрук

Герой роману французького письменника Мартена Пажа — молодий і надзвичайно розумний Антуан. Неабиякий інтелект хлопця не зробив його ані багатим, ані щасливим. Стомившись постійно про щось думати, розумник одного дня вирішує стати… дурнем. Нетривіальні спроби Антуана вимкнути власний мозок описані автором хльостко й іронічно. Добряче дісталося і сучасному суспільству, їдкий опис якого можна зачитувати друзям уголос.

Дебютний роман письменника перекладений 24 мовами і відзначений літературним призом студентів європейських вишів. А вдячні читачі давно розібрали цю книжку на цитати.

Читати повністю
Мартен Паж
Мартен Паж

(07.02.1975) Мартен Паж — французький письменник, ілюстратор і редактор, найбільш відомий за бестселером «Як я став дурнем».

Народився в Парижі. В коледжі вивчав юриспруденцію, психологію, лінгвістику, соціологію, антропологію та історію мистецтва. Живе у Нанті.

Дебютував із романом «Як я став дурнем» у віці 25 років. Автор багатьох есе, а також передмов до французьких перекладів О. Уайлда, О. де Бальзака. Паж пише також для дітей; його романи були перекладені багатьма мовами. У 2012 році випустив роман жахів La nuit a dévoré le monde (Ніч пожерла світ) під псевдонімом Pit Agarmen (анаграма імені письменника). 2018 р. вийшов у прокат фільм «Париж. Місто Zомбі», знятий за цим романом.

Створює малюнки, невеликі анімації, веде блог у мережі.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер