Вибрані створіння

Вибрані створіння

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: Z102074У
ISBN: 9786178023904
Вага: 0.32
Розміри, мм: 130х180
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Поезія
Обкладинка: Тверда

У віршах цієї книжки багато рідкісних істот, місць, куди вже не повернутись, і річок, у які ми ніколи не ввійдемо вдруге, — навіть сама авторка на це не здатна. Тим, хто пам’ятає подорожі без мобільних телефонів і Крим без окупантів, — на добрий спогад. Китам, сомам, совам — як привід відчути свою обраність. Усім іншим — для того ж, для чого дорога, вечірній в’їзд до незнайомого міста і хвилі прибою на піску.

Читати повністю
Ганна Яновська
Ганна Яновська

(18.09.1980) Ганна Яновська — українська поетеса, есеїстка, перекладачка.

За освітою лінгвіст. Викладала англійську мову в Харківському політехнічному інституті. Вірші, есе й переклади опубліковано в численних паперових та електронних виданнях. Учасниця літературних фестивалів у Харкові, Києві, Дніпрі, тощо.

Перекладає англомовних авторів із різних куточків світу, зокрема африканських, австралійських, новозеландських (переклади з новозеландської та південноафриканської поезії друкувалися в журналі «Всесвіт»). Авторка збірки віршів і перекладів «Волохата книга» (2008), «Поеми першого січня» (2011), обидві книжки з авторськими ілюстраціями. Робить витинанки на власні сюжети. 2019 року збірка Ганни «Золотий носоріг» увійшла до довгого списку премії «ЛітАкцент-2019» у номінації «Поезія».

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер