Усюди жевріють пожежі

Усюди жевріють пожежі

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 011665
ISBN: 9786178120627
Вага: 0.37
Розміри, мм: 140х210
Кількість сторінок: 312
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Драма
Обкладинка: Тверда

Шейкер-гайтс мав би бути ідеальним містом для життя. Тут усе сплановано — від кольору будинків до повсякдення його мешканців. Але, хоч би як ми намагалися дотримуватися плану, в один момент щось змінює хід нашого життя. Пожежі спалахують то тут, то там і змінюють нас. Інколи вони руйнують, але подекуди — дають нове життя та підштовхують шукати вихід. У Шейкер-гайтсі ці зміни настають із переїздом сім’ї Воренів. Родини не такої, як усі. Насолоджуйтесь глибоко психологічною оповідддю про важку та сповнену надії ношу материнства, первинне бажання захистити своїх дітей від жорстокості чи інакшості довколишнього світу, наш вибір, а також про те, ким ми є і ким могли би стати. Селесте Інґ — американська письменниця, лауреатка Пушкартської премії за найкраще оповідання. Перший роман письменниці «Несказане» став бестселером і приніс авторці світову славу.

Читати повністю
Селесте Інґ
Селесте Інґ

(30.07.1980) Селесте Інґ — американська письменниця китайського походження.

Її дебютний роман “Несказане” вийшов у 2014 році. Написаний в жанрі трилеру, він описує життя американської родини 1970-х в Огайо. Роман мав чотири чернетки та один раз перероблявся перед завершенням, на його створення пішло 6 років. Книга очолила список кращих книг року за версією Amazon Books у 2014. Роман перекладений на більше, ніж 20 мов.

Другий роман, “Усюди жевріють пожежі”, вийшов у вересні 2017. Він розповідає історію двох родин у Шейкер Хайтс (рідне місто письменниці). Роман був визнаний кращою художньої книгою 2017 року за версією Amazon Books, Goodreads та низки інших видань. Зараз за романом вийшов восьмисерійний фільм за участі акторок Різ Візерспун та Керрі Вашингтон.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер