Убивчий місяць

Убивчий місяць

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012697
ISBN: 9789669488565
Вага: 0.4
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 520
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда

В Осло з різницею у тиждень зникають дві молоді жінки, яких незадовго до того бачили на одній вечірці. Невдовзі у лісі знаходять тіло однієї з них зі швами вздовж лінії волосся і з видаленим мозком. Стає очевидно, що йдеться про вбивцю з неординарним мисленням, — а отже, щоб розплутати цей злочин, потрібен не менш неординарний детектив. Звісно, це робота для геніального Гаррі Голе, але от у чім проблема: його звільнили з поліції, він живе й пиячить в Лос-Анджелесі, не виходить на контакт зі старими знайомими і взагалі не збирається повертатися до Осло. Але все змінюється, коли під загрозою опиняється життя жінки, яка дуже нагадує колишньому поліціянтові його матір. Гаррі погоджується на пропозицію магната з нерухомості, якого підозрюють у вбивстві дівчат, знайти справжнього злодія за солідний гонорар. Але час вельми обмежений, тож Голе доведеться задіяти усі свої таланти й можливості, доки жертв хитромудрого убивці не стало більше.

Читати повністю
Ю Несбьо
Ю Несбьо

(29.03.1960) Ю Несбьо — норвезький письменник, економічний оглядач, а також вокаліст та автор пісень поп/рок-групи Di Derre.

Популярність йому принесли детективні романи про інспектора Гаррі Голе та дитячі книги про доктора Проктора. Є володарем кількох літературних премій. Станом нa 2019 piк його твори перекладено 40 мовами, його книги продано накладом понад 33 мільйони примірників у світі.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Убивча добірка. ТОП-5
12.06.2024
Що читати
Убивча добірка. ТОП-5
Інші книги автора
Спіннер