Те, що видно звідси

Те, що видно звідси

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012692
ISBN: 9786171703018
Вага: 0.32
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Обкладинка: Тверда

Сельмі втретє наснився окапі. Мешканці Вестервальду вже знають, що цей сон віщує смерть. Тому вони відчайдушно уникають людей, тварин, руху. Пишуть розлогі листи про «завжди» й «ніколи». Наповнюють свої життя правдивістю, бо помирати з прихованою правдою в тілі надзвичайно боляче. Відтак оптик, який десятки років тримав своє кохання до Сельми у таємниці, вирішує дати волю почуттям. Мати Луїзи, Астрід, шукає спосіб розлучитися з її батьком. Вона не кохає власника кафе-морозива, з яким закрутила роман, але й Петера теж більше не кохає. Та ніхто з них не помре цього разу. І смерть, що станеться, не розб'є їхні серця так сильно, як серце Луїзи, онуки Сельми... «Те, що видно звідси» — філософський роман-роздум про абсурдність життя і смерті, безсмертя, таке різне й подеколи недоречне кохання. Про горе, яке змінює одну дівчинку й цілу громаду. І про пошук себе в цьому великому, дивному світі.

Читати повністю
Маріана Лекі
Маріана Лекі

(12.02.1973) Маріанна Лекі – німецька письменниця. Маріана Лекі народилася в Кельні, а зараз проживає в Берліні. З 1999 року вона вивчала творче письмо та журналістику в Університеті Гільдесгайма. Ще за часів навчання вона отримувала нагороди в численних конкурсах за свої оповідання. Її дебютний роман вийшов у 2001 році.

Її книги отримали численні нагороди, зокрема Премію Аллегра, Нагороду за розвиток літератури Нижньої Саксонії та Премію за розвиток молодих художників із землі Північний Рейн-Вестфалія. «Те, що видно звідси» було названо «Улюбленою книгою року» німецьких книготорговців і стало світовим бестселером.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер