Татуювальник Аушвіцу

Татуювальник Аушвіцу

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 010752
ISBN: 9786177563500
Вага: 0.355
Розміри, мм: 140х210
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Драма
Обкладинка: Тверда

Дебютний роман австралійської письменниці Гізер Морріс про силу кохання, віри й внутрішнього спротиву, завдяки яким можна пройти крізь найтяжчі випробування. Книжку написано на основі реальних подій. У 1942 році у концентраційному таборі «Аушвіц» зустріли одне одного Лалі Соколов та Гіта Фурман. У неї стерлося татуювання з порядковим номером, він мав набити новий… Це було кохання з першого погляду. Молодим людям судилося пережити страшні випробування, розлуку й омріяне возз’єднання, яке переросло у 56 років щасливого подружнього життя.

Їхню історію кохання записала Гізер Морріс зі слів самого Лалі, з яким авторка випадково познайомилася 2003 року. Ця зустріч змінила долі обох. Відчуваючи до Гізер довіру, літній чоловік наважився розповісти їй найпотаємніші подробиці свого життя під час Голокосту. Спочатку Гізер написала історію Лалі у формі сценарію, який було високо оцінено на міжнародних конкурсах, а згодом перетворила його на свій дебютний роман «Татуювальник Аушвіцу».

Читати повністю
Гізер Морріс
Гізер Морріс

Гізер Морріс — уродженка Нової Зеландії, нині мешкає в Австралії. Протягом кількох років, працюючи у великій державній лікарні в Мельбурні, вона вивчала та писала кіносценарії. У 2003 році Гізер познайомилися з Лале, літнім джентльменом, який розповів історію, що заслуговувала на увагу. День, коли вона познайомилася з Лале Соколовим, змінив життя обох. Їхня дружба міцніла, і Лале довірив Гіззер найпотаємніші подробиці свого життя в Освенцимі. Спочатку Морріс написала історію Лале у формі кіносценарію, а потім переробила його в свій дебютний роман «Татуювальник Аушвіца».

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер