Танхельм. Первісний Дух

Танхельм. Первісний Дух

2 відгуки

Видавництво:

Товар тимчасово відсутній
Додаткова інформація
ISBN: 978-617-522-076-4
Вага: 0.455
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Фантастика й фентезі, Пригодницький роман, Young adult
Обкладинка: Тверда

Танхельм — королівство морфів, наполовину людей, наполовину тварин, яким править Джайна Благородна. Але однієї ночі все змінюється: королева гине, а до влади приходять заколотники на чолі з кривожерливим магом Ерголом. Танхельм перетворюється на в'язницю, морфи голодують і дичавіють. Ергол полює на «Книгу Стихій», а ключ до неї — Ейла Одноока, що десять років провела у засланні на Крайній Півночі. Від Ергола її рятує незнайомець, який знає про минуле Ейли більше, ніж вона сама. І тепер морфиня змушена з’ясувати, що насправді сталось тієї фатальної ночі. Передусім для того, щоб віднайти себе справжню. Заборонена магія, духи природи й фантастичні істоти супроводжуватимуть читачів, які разом з Ейлою дійдуть до основ і постануть перед Первісним Духом.

Читати повністю
Юлія Романюк
Юлія Романюк

(16.03.1995) Юлія Романюк народилася та виросла у Хмельницькому. Здобула освіту в галузі комп'ютерних систем і мереж, але з дитинства тягнулася до творчого письма, вигаданих світів й істот: від Гоґвортсу до Темної Вежі, від слов'янських песиголовців і японської кіцуне до єгипетської Сехмет. Фіналістка літературного конкурсу "Гранослов-2021", видавалася у збірці фензіну "Підвал" з горор оповіданням "Він". Проміняла залежність від онлайн комп'ютерних ігор на залежність від власних світів.

Читати повністю
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
Танхельм. Первісний Дух
User Анна
28.05.2024
Відкривши цю книгу, читач порине у світ морфів - напівлюдей, напівтварин. Королівством морфів правила Джайна Благородна, однак однієї ночі вона загинула, а на престол зійшов кровожерливий маг Ерголом. У королівстві почався голод, морфи почали дичавіти, а маг мріяв відшукати «Книгу стихій», однак щоб її отримати, йому потрібна Ейла Одноока, таким чином на долю головної героїні припала ще лихіша участь ніж заслання. Мені сподобалась світобудова та персонажі - не звично все. Сюжет динамічний та інтригуючий. В книзі багато магії. Мені дуже сподобалась Ейла - сильна, цілеспрямована мофиня. Не сподобався лише шрифт, дрібні букви, мені було трохи не зручно, а можливо вже просто відвикла.
User Вікторія
20.05.2024
Танхельм. Первісний Дух - Юлія Романюк. Загалом це класне фентезі з закосом під темне. Світ мені сподобався неймовірно, він багатогранний, фактурний та смачний. Героїв досить багато, тому я спочатку плуталась, але не всі дожили до кінця то ж думаю в другій частині буде полегше. Єдиний величезний мінус, який вплинув на оцінку книги і на сприйняття сюжету в цілому, це якась трохи дивна мотивація для цієї всієї колотнечі. Тому читаючи постійно ловила себе на думці, що не вірю і взагалі були набагато легші методи вирішити проблему. Під кінець я так бачила, що і авторка це зрозуміла і намагалась додати більшої ваги отим першим доленосним рішенням, але ні, все одно не повірила. А загалом досить непоганий твір. Якщо якось забуду з чого почалось, то почитаю і другу частину, бо цікаво, що там буде відбуватись у світі і я так розумію персонажів буде все менше і менше то ж і відслідковувати буде легше. Ейла Одноока вже десять років живе на Крайній Півночі в таборі для злочинців. ЇЇ туди запроторили ще дитиною. Але вона змогла налагодити життя і тепер викладає в школі магію дітлахам та працює на фермі. Має противного і ледачого співмешканця, але в принципі все нормально. Якщо не брати до уваги, що інколи руки в неї палають синім пломенем, а минуле таки простягнуло до неї руки. І почнеться двобій - між сьогоднішньою Ейлою і той, що має лиш стати, хто переможе і чи виграє від цього Танхельм?
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер