Шлях ріки

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012594
ISBN: 9786178299750
Вага: 0.25
Розміри, мм: 145х210
Кількість сторінок: 292
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Драма
Обкладинка: М'яка

Трагічна історія кохання і втрати, виживання і надії, втечі і повернення серед дикої краси Колорадо. Життя — це річка, яка тече, знаходячи шлях вперед, навіть попри всі перешкоди і греблі. Вікторії сімнадцять, вона веде домашнє господарство на персиковій фермі маленького ранчо в Айолі. Єдина жінка, що вижила в сім'ї чоловіків, які мають проблеми з законом. Вілсон Мун — індіанець з таємним минулим, сповнений рішучості боротися за свою свободу, попри упередження світу. Їхня випадкова зустріч докорінно змінює життя, розпалюючи не лише пристрасть, а й смертельну небезпеку. Жорстока реальність змушує Вікторію втікати в навколишні гори, щоб врятувати себе. Виживання в дикій природі без будь-яких думок про майбутнє, здається от-от знищить її. Але серед суворого і прекрасного ландшафту, де зима змінюється весною, а літо перетікає в осінь, Вікторія віднаходить сили рухатися вперед. Вона наважується відбудувати все, що втратила, попри те, що річка Ганнісон загрожує затопити світ, який вона так любила: ранчо, ферми і персиковий сад, який належав її родині протягом багатьох поколінь...

Читати повністю
Шеллі Рід
Шеллі Рід

Шеллі Рід — американська письменниця. Дебютний роман Шеллі Рід «Шлях ріки» став міжнародним бестселером та перекладається понад тридцятьма мовами. Мазур Каплан вибрав його для екранізації у партнерстві з Fifth Season. Серед інших відзнак: бестселер Sunday Times і American Bookseller Association, найкращий дебют у 2023 році за версією редактора Amazon, фіналіст Goodreads Choice Award і книга року за версією громадського радіо Колорадо.

Майже три десятиліття Шеллі була старшим викладачем Університету Західного Колорадо, де вона викладала письменство, літературу, дослідження навколишнього середовища та почесні курси. Вона має ступінь з письменства та літературознавства в Університеті Денвера та Програмі креативного письма Університету Темпл. Вона є постійним автором журналів Crested Butte Magazine і Gunnison Valley Journal .

Шеллі — мама, альпіністка, мандрівниця та жителька Колорадо в п’ятому поколінні, яка живе зі своєю родиною в горах Елк на Західному схилі.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер