Скрипниківка

Видавництво:

Товар тимчасово відсутній
Додаткова інформація
Код виробника: 011983
ISBN: 9786178024451
Вага: 0.224
Розміри, мм: 120х170
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Поезія
Обкладинка: Тверда

Вірші на зламі епох часто втрачають свою автономність і все більше нагадують щоденники. Що можна знайти в новому поетичному щоденнику Сергія Жадана? 50 і 1 вірш, писані до і після великого вибуху, зібрані разом, поєднані відчуттям мови, яка так болюче зникає, але потім обов’язково повертається. Нанизані на нитку голосу, узалежнені від звучання, вони, ці вірші, лишаються приватною, рваною хронікою двох останніх років – наповнені снігом, співом, правописом, любов’ю.

Читати повністю
Сергій Жадан
Сергій Жадан

(23.08.1974) Сергій Жадан — український письменник, поет, перекладач, музикант, громадський діяч. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», «Інтернат», поетичних збірок «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена», «Список кораблів» та інших.

Твори Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені понад двадцятьма мовами, зробивши автора одним із найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан є також активним організатором літературного життя України та учасником мультимедійних мистецьких проєктів.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер