Новинка
Щоденник Мавки

Щоденник Мавки

1 відгук

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444027У
ISBN: 978-617-522-277-5
Вага: 0.384
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Драма
Обкладинка: Тверда

Історія Магди — це історія тисячі жінок, від яких чоловіки йдуть до коханок. Це історія жінки, сірої миші, яка присвятила себе сім’ї, законному чоловіку, побуту, дітям. Історія жінки, яка придумала собі щасливу родину, в якій він — єдиний та найкращий, вона — вірна та надійна, донечки — талановиті й так схожі на нього чи на його маму. І водномить Магда все втрачає, бо та інша, нова кохана її чоловіка — молодша, успішніша, вродливіша, просто досконала.

Історія банальна й до оскоми проста, чи не так? Не поспішайте з висновками, бо ця — особлива. Вона приховує в собі не одну і не дві таємниці. А таємниці найзручніше зберігати у легендах, притчах і щоденниках. В особливих щоденниках. Як оцей. Читайте. І не кажіть, що так не буває. Бо в житті насправді буває ще й не так.

Дара Корній
Дара Корній

(20.09.1970) Дара Корній (Мирослава Замойська) — українська письменниця прози та журналістка. Лауреатка третьої премії «Коронації слова» за роман «Гонихмарник» (2010). Лауреатка премії Кабінету міністрів України ім. Лесі Українки за книги «Чарівні істоти українського міфу» у 2021 році.

User Альона
11.09.2024
Книга в якій тісно переплетені дві лінії долі з українською міфологією. Вона не лише про кохання, а й про пошук свого місця у світі, про бажання бути собою та про те, що треба цінувати те що маємо. Книга цікаво побудована. В ній чергуються оповідь сучасності та щоденник Мавки. І я не можу сказати, що ж було захопливіше, реальність чи містика. Вони вдало поєднуються між собою. Здається, що у світі немає нічого нового і наші пращури знали відповіді на всі питання. Деякі історії Мавки були трохи моторошні, але дуже вдало підібрані. Вони допомагали найкраще зрозуміти те що коїлося з головними героями. Магда відразу викликає симпатію. Те як з нею повівся чоловік, просто огидно і не припустимо. Але ця жінка знайшла в собі внутрішні сили і подолала всі труднощі. Віднайшовши себе вона трохи перетнула межу, захопившись помстою і лише зустріч з Олексієм допомогла їй згадати, що основа всього - це любов. Спокій, віра та впевненість у власному шляху віють від художника-мамаїста. Олексій знає, що випадкових зустрічей не буває, він вміє чекати та довіряє долі. На жаль, багато жінок побачать в історії Магди себе. Але мені дуже хочеться, щоб таких зовсім не було 💔 Ця книга щира, відверта, містична. Вона дарує надію та повертає до коріння пращурів.
Публікації на тему
Мелодрами. ТОП-5
07.08.2024
Що читати
Мелодрами. ТОП-5
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер