Провина

Серія:

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ677041У
ISBN: 978-617-09-4960-8
Вага: 0.49
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Детектив, Young adult
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ольга Тільна

Намагаючись поновити у пам’яті події, що передували жахливій аварії, героїня фактично вимушена провести власне розслідування. Їй брешуть геть усі. Одні — тому що мають корисливий інтерес, інші — тому що мріють помститися за минулі образи, ще хтось — тому що не бажають завдавати непотрібний, як на їхню думку, біль. Усім доведеться заплатити — прозрінням, зізнанням, а комусь — навіть життям. Тугий вузол, що його буде розплутано лише на останніх сторінках цього напруженого детектива.

Читати повністю
Джефф Ебботт
Джефф Ебботт
(01.01.1963) Джефф Ебботт є автором семи романів, які ввійшли до списку бестселерів за версією The New York Times. До найпопулярніших його книжок належать трилери серії Sam Capra (Adrenalin, The Last Minute, Downfall, Inside Man, The First Order), а також окремі романи Panic, Fear, Collision та Trust Me. За книжку The Last Minute Джефф Ебботт отримав престижну International Thriller Writers Award; окрім цього, письменник тричі номінувався на здобуття премії Edgar Award. Мешкає Джефф Ебботт зі своєю родиною в Остині (штат Техас).
Читати повністю
Провина
Провина
Провина
Провина
Провина
Провина
Провина
User Анастасія
05.05.2024
Сімнадцятирічна Джейн потрапляє в страшну автомобільну аварію. Внаслідок аварії, її друг Девід загинув, а вона повністю втратила пам'ять. Через два роки, Джейн намагається продовжувати жити далі, але в неї це погано виходить. Пам'ять повернулася, але спогади про останні три роки життя повністю зникли. До того ж всі в містечку звинувачують Джейн в аварії й тому її гнітить почуття провини. І ось, в той самий роковий день, через два роки, хтось, підписуючись фальшивим ім'ям, починає погрожувати Джейн у соціальних мережах, натякаючи, що все знає. Після цього у інших людей, що мали стосунок до аварії, теж починаються проблеми. Джейн вирішує остаточно розібратися, що сталося два роки тому. Це дуже цікавий та динамічний детектив. Завдяки коротким главам, було важко зупинитися читати. Також автор чудово чергує глави між розслідуванням Джейн, діями Перрі Голл, матері Девіда, яка теж зацікавлена дізнатися правду, та спогадами Джейн, які вона записувала у щоденник. Герої цієї книги не виглядають картонними та дуже жваво описані, у кожного своя історія та мотиви. Кульмінація книги виявилася вибуховою і, можливо, надто драматичною, та мені все сподобалось) Я рекомендую цю книгу любителям детективів та динамічних історій!
User Олена
26.09.2022
Дуже цікава книга, напругу тримала до самого кінця)))))
Публікації на тему
Разом дешевше
Ціна комплекту
Паперова
460,60 грн
610,00 грн
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер