Полум’я займається. Книга 2

Полум’я займається. Книга 2

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012591
ISBN: 9786175482322
Вага: 0.355
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Фантастика й фентезі
Обкладинка: Тверда

Здолавши жаскі випробування, Катніс Евердін перемогла у щорічних Голодних іграх разом із трибутом-супутником, Пітою Меларком. Напевне, Катніс і Піта, мають почуватися цілком щасливими, адже вони забезпечили собі та своїм сім’ям безбідне життя в комфортних умовах. Втім, спосіб, у який було здобуто перемогу, по суті, став бунтом проти жорстоких правил Капітолію, і цю непокору владі побачив весь Панем. Округами починають ширитися чутки про підготовку до заворушень. Своїм зухвалим вчинком, Катніс розпалила полум’я повстання, що вже не загасити. Тож тепер Капітолій не просто розлючений, він прагне помсти...

Читати повністю
Сюзанна Коллінз
Сюзанна Коллінз

(10.08.1962) Сюзанна Коллінз — американська письменниця і сценаристка, авторка книжкових серій «Хроніки Підземелля» та «Голодні ігри». Стала відомою завдяки роману «Голодні ігри». У США й Канаді продано 2,9 млн примірників, книжку перекладено 27 мовами у 40 країнах, в тому числі на українську. Понад 100 тижнів книжка трималась у переліку бестселерів за версією «Нью-Йорк Таймс». Загалом трилогія на сьогодні розійшлася накладом понад 10 млн примірників. У 2010 році Сюзанна Коллінз була названа журналом «Тайм» серед найвпливовіших осіб світу.

Сюзанна Коллінз — дочка офіцера повітряних сил США. Через це практично все своє дитинство і юність провела в роз'їздах. Закінчила Індіанський університет в Блумінгтоні. Кар'єра Коллінз розпочалась після її переїзду до Нью-Йорку в 1991 році — вона писала сценарії для дитячих телевізійних серіалів і шоу. Працювала на телевізійному каналі «Nickelodeon», де брала участь у проєктах «Clarissa Explains It All», «The Mystery Files of Shelby Woo», «Little Bear», «Oswald» та інших. Робота над проєктами для дітей надихнула Сюзанну на написання дитячої книги. Так з'явився роман «Gregor the Overlander», перша книга в серії «Хроніки Підземелля» (англ. The Underland Chronicles), видана в 2003 році.

Згідно з рейтингами «Нью-Йорк таймс» серія була однією з найбільш популярних за продажами. В період між 2003 і 2007 роками Коллінз написала п'ять романів серії. Як вона зізналась сама, сюжет прийшов до неї з «Аліси у Дивокраї» Льюїса Керрола, адже ймовірність впасти в оглядовий колодязь набагато вище, ніж в нору кролика.

Проживає в штаті Коннектикут, США.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер