Плем’я. Про повернення з війни і належність до спільноти

Плем’я. Про повернення з війни і належність до спільноти

0 відгуків

Видавництво:

Товар тимчасово відсутній
Додаткова інформація
Код виробника: 012516
ISBN: 9786178120290
Вага: 0.22
Розміри, мм: 140х210
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2023
Мова видання: Українська
Жанр: Психологія
Обкладинка: Тверда

Нас травмують не війни, особисті втрати чи природні катаклізми — нас травмує відокремленість. Війна ранить не лише тіла військових, значних травм зазнають також їхні емоції. Навіть ті військові, які повертаються неушкодженими фізично, змушені проходити тривалий процес реабілітації. Автор книжки звертає увагу читача на той факт, що для ветеранів, які повернулися до мирного життя, вкрай важливою є не просто турбота і підтримка, а відчуття належності до спільноти. І хай би яким складним не був шлях реабілітації бійців, суспільство повинно зробити все, щоб допомогти їм у цьому. На війні солдати ігнорують політичні чи соціальні відмінності всередині свого взводу, однак після повернення до мирного життя потрапляють у суспільство, розколоте на конкуруючі касти.

Видання буде корисним для громадських активістів, лідерів спільнот, чиновників, військових лікарів і психіатрів й усіх, кого торкнулась війна.

Читати повністю
Себастьян Юнґер
Себастьян Юнґер

(17.01.1962) Себастьян Юнґер — американський журналіст, письменник і режисер, який писав репортажі про брудні, небезпечні та вимогливі професії та досвід піхотного бою. Він є автором фільму «Ідеальний шторм: правдива історія людей проти моря», який був екранізований у великий кінофільм і призвів до відродження пригодницької творчої документальної літератури. Він висвітлював війну в Афганістані більше десяти років, часто перебуваючи на небезпечних і віддалених військових форпостах. Книгу «Війна» (2010) було взято з його польових репортажів для Vanity Fair, що також послужило фоном для документального фільму «Restrepo » (2010), який отримав Великий приз журі за найкращий документальний фільм на Кінофестиваль Sundance 2010. Твори Юнгера досліджують такі теми, як братерство, травма та стосунки особистості з суспільством.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер