Ніщо з цього не правда

Ніщо з цього не правда

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012749
ISBN: 9786178373566
Вага: 0.475
Розміри, мм: 150х220
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда

Святкуючи свій сорок п’ятий день народження в місцевому пабі, популярна подкастерка Алікс Саммерс зустрічається зі скромною жінкою, такою собі Джозі Фейр. Виявляється, Джозі також відзначає своє сорокап’ятиріччя. За кілька днів їхні шляхи знову перетинаються. Послухавши подкасти Алікс, Джозі вирішує, що могла б зацікавити слухачів своєю історією, і каже, що стоїть на порозі великих змін. Життя Джозі здається дивним та складним, і, хоч Алікс бентежить поведінка її героїні, вона не може встояти перед спокусою продовжувати подкаст. Поступово вона усвідомлює, що Джозі приховує дуже темні історії. Але Джозі вже встигла проникнути в життя Алікс — і в її дім. Утім, жінка зникає так само несподівано, як і з’явилася. Лише тоді Алікс дізнається, що Джозі залишила по собі дещо страхітливе, і розуміє, що сама стала героїнею власного подкасту про реальні злочини. Їй та її сім’ї загрожує смертельна небезпека. То хто така Джозі Фейр? І що вона скоїла?

Читати повністю
Ліса Джуелл
Ліса Джуелл

(19.07.1968) Ліса Джуелл — британська письменниця популярної фантастики. Серед її книг — «Вечірка Ральфа» та продовження «Після вечірки» та «Тридцять нічого»,  «Тоді вона пішла», «Сім’я нагорі», «Невидима дівчина» та «Ніч, коли вона зникла».  Її остання книга «Ніщо з цього не правда»  була опублікована в липні 2023 року.

Джуелл народилася в Лондоні та здобула освіту в Католицькій гімназії Святого Михайла у Фінчлі на півночі Лондона, залишивши школу в шостому класі, щоб пройти базовий курс мистецтва в коледжі Барнет, а потім отримати диплом ілюстрації в Епсомській школі мистецтв та дизайну.

Вона кілька років працювала в роздрібній торгівлі одягом, а саме у Warehouse і Thomas Pink. Після звільнення Джуелл прийняла виклик своєї подруги Ясмін Боланд написати три розділи роману в обмін на вечерю в її улюбленому ресторані. Зрештою ці три розділи перетворилися на дебютний роман Джуелл «Вечірка Ральфа, який став дебютним романом-бестселером Великобританії в 1999 році.

У 2008 році вона була нагороджена премією імені Меліси Натан за комедійний роман за роман «Вулиця мрій, 31».

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер