Нічний будинок

Нічний будинок

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 013034
ISBN: 9789669488930
Вага: 0.35
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив
Обкладинка: Тверда

Після трагічної загибелі батьків у пожежі чотирнадцятирічного Річарда Еловеда відправляють жити до тітки й дядька у віддалене ізольоване містечко Баллантайн. Річард швидко заробляє репутацію вигнанця, тож, коли зникає однокласник на ім’я Том, усі підозрюють, що до його зникнення причетний новий, злий хлопчик. Ніхто не вірить Річарду, коли він каже, що телефонна будка на узліссі засмоктала Тома в трубку, немов у фільмі жахів. Ніхто, окрім Карен, екстравагантної однокласниці, яка заохочує Річарда шукати зачіпки, до яких поліція відмовляється ставитися серйозно. Він знаходить адресу абонента, якому жартома подзвонив Том із телефонної будки, і йде до покинутого будинку в Дзеркальному лісі. Там він бачить у вікні жахливе обличчя. А потім голоси починають шепотіти йому на вухо... Коли зникає ще один однокласник, Річард мусить знайти спосіб довести свою непричетність та зберегти здоровий глузд, поки бореться із темною магією, що захопила Баллантайн та прагне знищити його.

Ю Несбьо
Ю Несбьо

(29.03.1960) Ю Несбьо — норвезький письменник, економічний оглядач, а також вокаліст та автор пісень поп/рок-групи Di Derre.

Популярність йому принесли детективні романи про інспектора Гаррі Голе та дитячі книги про доктора Проктора. Є володарем кількох літературних премій. Станом нa 2019 piк його твори перекладено 40 мовами, його книги продано накладом понад 33 мільйони примірників у світі.

reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер