Акція
Передпродаж
Не чіпай, то на свята!

Видавництво:

Очікувана ціна:
Дата виходу
10/12/2024
Увага! Дата виходу накладу з друку є орієнтовною. Слідкуйте за оновленнями на сайті.
До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Замовити
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ1444034У
ISBN: 978-617-522-319-2
Вага: 0.4
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Обкладинка: Тверда

Автори оповідань: Слава Світова, Bandy Sholtes, Юлія Мак, Наталія Довгопол, Дмитро Безверхній, Марина Єщенко, Олексій Декань, Ярослава Литвин, Максим Беспалов, Оксана Вєліт, Федір Рудий, Василь Карп’юк.

Оповідання про побачення з найгіршим з усіх Миколаїв, про створення нової сім’ї напередодні Різдва й про зустріч Нового року. А ще — про п’яні пригоди письменника й приїзд тітоньки з Канади. Оповідання про військових і їхні родини. Це історії про неідеальних людей в неідеальній країні, проте в сповнений див час зимових свят від Андрія до Маланки. Стосунки, традиції, передсвяткова метушня, втрати і, звісно, надія зустрічаються в цій збірці — дорослій, пряній, геть не солодкаво-різдвяній.

Збірка оповідань «Не чіпай, то на свята» — це дванадцять оповідань від українських письменників і письменниць, які показують зимові свята геть по-різному, але водночас — знайомо кожному з нас.

 

Ярослава Литвин
Ярослава Литвин
(24.03.1986) Письменницька кар’єра Ярослави Литвин розпочалася, коли авторці було всього двадцять. Дебютний роман Ярослави "Ігри" отримав у 2006 році відзнаку Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" і тоді ж побачив світ. Другий роман Ярослави під назвою "Пухнаста" було надруковано 2007 року. Вісім років по тому повість письменниці "Роза Вітрів" посіла друге місце у літературному конкурсі видавництва "Смолоскип". Книжка вийшла друком того ж року. Повість отримала теплі відгуки як читачів, так і критиків. Уривки з неї були перекладені польською та опубліковані на сайті Salon Literacki. Презентації книжки відбулися не лише в Україні, але й у Польщі. За мотивами повісті було відзнято два короткометражні фільми. 2019 року ще один роман Ярослави — "Рік розпусти Клауса Отто Баха" — отримав диплом "Коронації слова". Саме цей роман "Фабула" із задоволенням пропонує своїм читачам. Неабияке досягнення авторки — влучно переданий погляд пересічного європейця на ту дивну й заворожливу країну, у якій нам усім пощастило жити.
Наталія Довгопол
Наталія Довгопол

(28.02.1987) Наталія Довгопол —  сучасна українська письменниця. Наталія пише книжки для дітей та підлітків, а також прозу для дорослих.

 

Марина Єщенко
Марина Єщенко

(15.03.1986) Марина Єщенко — українська письменниця, літературознавиця, авторка збірки оповідань «Хороша пам’ять».

reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер