Мотанка
Додаткова інформація
Код виробника: 013055
ISBN: 9786171700314
Вага: 0.548
Розміри, мм: 150х205
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Фантастика й фентезі
Обкладинка: Тверда

«Мотанка» — це збірка короткої прози в жанрі фантастики від українських письменниць про жіночий досвід проживання війни та неймовірні сили, які проявляються за особливих обставин. Фентезі, магічний реалізм, стимпанк, ба навіть постапокаліпсис; події, що відбуваються як у давні часи, так і у дні сучасної війни, у впізнаваних світах чи абсолютно фантастичній реальності. Це дванадцять історій про жінок, які виявляють у собі надзвичайну силу долати ворогів, оберігати тих, кого люблять, та захищати свій світ. Кожне із дванадцяти оповідань проілюстроване Інною Делієвою, що також розробила стильний дизайн обкладинки. Основним образом для оформлення збірки стало зображення ляльки-мотанки — жіночний образ захисниці, що є містифікованим, магічним та потужним.

Ірина Грабовська
Ірина Грабовська

Ірина Грабовська — українська письменниця і блогерка. Народилася в м. Сніжному на Донеччині, мешкає в Києві, працює в IT. Пише в жанрах стимпанку, фентезі, історичного роману.

Наталія Довгопол
Наталія Довгопол

(28.02.1987) Наталія Довгопол —  сучасна українська письменниця. Наталія пише книжки для дітей та підлітків, а також прозу для дорослих.

 

Дара Корній
Дара Корній

(20.09.1970) Дара Корній (Мирослава Замойська) — українська письменниця прози та журналістка. Лауреатка третьої премії «Коронації слова» за роман «Гонихмарник» (2010). Лауреатка премії Кабінету міністрів України ім. Лесі Українки за книги «Чарівні істоти українського міфу» у 2021 році.

reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер