Кохання в мозку

Кохання в мозку

0 відгуків

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012688
ISBN: 9786171705067
Вага: 0.38
Розміри, мм: 130х200
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Обкладинка: Тверда

Фіолетововолоса Бі Кеніґсвассер, певною мірою лицарка-джедай, берегиня цілосвітньої рівноваги, чинить, як учинила б Марія Кюрі. Авжеж, пані Кюрі пристала б на пропозицію очолити проєкт своєї мрії від NASA. Та керувати проєктом разом із Леві Вардом — матір сучасної фізики, рятуй! Заклятим ворогам краще працюється в різних галактиках, стверджував Леві-аспірант. Має статися лиха пригода, щоб одного (насправді першого ж) робочого дня Кеніґсвассер опинилася в міцних обіймах Варда. І поки дівчина намагається давати собі раду без потрібного обладнання, колегіальної підтримки та, як їй ввижається, кар’єрних перспектив, саме Леві перетворюється на союзника… й очей із неї не зводить. Від нових можливостей їй палають нейрони. Та коли настає час ризикнути власним серцем, Бі мусить відповісти на критично важливе запитання: як учинила б… Бі Кеніґсвассер?

Читати повністю
Алі Гейзелвуд
Алі Гейзелвуд

(11.12.1989) Алі Гейзелвуд — псевдонім італійської професорки неврології та авторка романтичних романів. Багато її праць зосереджені навколо жінок у сфері STEM та науки. Дебютний роман авторки «Гіпотеза кохання» став бестселером за версією «Нью-Йорк таймс».

Народилася та виросла в Італії. Жила в Японії та Німеччині перед тим, як переїхати у США на навчання. Закінчила аспірантуру та отримала ступінь доктора в галузі когнітивної нейронауки. Зараз Алі Гейзелвуд професорка неврології. Предметом її досліджень є симуляція мозку та когнітивна нейробіологія.

Літературний шлях Алі Гейзелвуд розпочався з фанфіків. Під час навчання в аспірантурі вона почала писати фанфіки, щоб зняти стрес, особливо на фан-сайтах «Зоряного шляху» та «Зоряних війн».  У 2021 році дебютувала з романом «Гіпотеза кохання». 23 серпня 2022 року був виданий другий роман «Кохання в мозку». У червні 2023 року письменниця презентувала свою третю книгу «Love, Theoretically».

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер